Pınar Deniz'in ailesinde koronavirüs şüphesi! Gözlem altına alındılar!

P%C4%B1nar+Deniz%E2%80%99in+ailesinde+koronavir%C3%BCs+%C5%9F%C3%BCphesi%21;+G%C3%B6zlem+alt%C4%B1na+al%C4%B1nd%C4%B1lar%21;
ABONE OL

Ünlü oyuncu Pınar Deniz'in anne, anneanne ve teyzesi koronavirüs şüphesiyle gözetim altına alındı.

 
Vatanım Sensin dizisiyle tanınan oyuncu Pınar Deniz, annesi, anneannesi ve teyzesinin koronavirüs şüphesiyle gözlem altına alındığını duyurdu.
 
Pınar Deniz sosyal medya hesabından paylaştığı videoda anneannesini nefes darlığı şikayetiyle hastaneye getirdiklerini ve korona virüsü nedeniyle bir süre gözlem altında tutulduklarını anlattı.
 
 
Anneannesinde sonuçlar pozitif çıkarsa herkesin karantina altına alınacağını ifade eden Pınar Deniz, kendisi belirti göstermediği için evine gittiğini belirterek paylaştığı videoda "Ben zaten kendimi koruyor ve hiç dışarı çıkmıyordum. Lütfen ama lütfen siz de dışarı çıkmayın. Kendinizi düşünmüyorsanız başkalarını düşünün. Gözlem odasında 10 dakika durdum. Üzerinize kapıyı kapatıyorlar. Panik atak geçirecekmiş gibi hissediyorsunuz. Ben hasta olanları düşünemiyorum. O nedenle lütfen evden çıkmayın" ifadelerini kullandı.
 
Pınar Deniz daha sonra yaptığı açıklama ile; annesi, anneannesi ve teyzesinin belirti gösterdiği için gözlem altına alındığını, sonuçların da iki gün içinde belli olacağını ifade etti.
 
twitter takip