Pegasus'tan 'Kadir gecesinde rakılı fotoğraf' açıklaması: Gerekli aksiyonlar alınacak

Pegasus%E2%80%99tan+%E2%80%99Kadir+gecesinde+rak%C4%B1l%C4%B1+foto%C4%9Fraf%E2%80%99+a%C3%A7%C4%B1klamas%C4%B1:+Gerekli+aksiyonlar+al%C4%B1nacak
ABONE OL

Pegasus Hava Yolları, bir grup çalışanın yer aldığı ve Kadir Gecesi'yle ilgili ifadelerin bulunduğu fotoğrafla ilgili inceleme başlatıldığını açıkladı.

Pegasus Hava Yolları, bir grup çalışanın rakı masasında çekilerek sosyal medyada paylaşılan ve "Kadir Gecesi özel" ifadelerinin bulunduğu fotoğrafla ilgili inceleme başlatıldığını açıklarken, "Gerekli aksiyonların ivedilikle alınacağını bildirmek isteriz" açıklaması yaptı.

Pegasus Hava Yolları, bir grup çalışanın rakı içerken çekilen ve "Kadir gecesi özel, Rabbim kabul etsin" ifadeleriyle paylaşılan fotoğrafıyla ilgili açıklama yaptı.

Paylaşımın kişisel bir hesaptan yapıldığı belirtilen açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"27 Nisan akşamı kişisel bir sosyal medya hesabı üzerinden kişiye özel bir ortamda yapılan bir paylaşımın, farklı mecralarda şirketimiz ile ilişkilendirilmesi nedeniyle açıklama yapmak isteriz. Bu görüş ve ifadeler kişisel olup şirketimizin duruşu ile bir bağı yoktur.

Pegasus Hava Yolları olarak, ilgili paylaşımda yer alan dini inanç, toplumsal düşünce ve fikirlere atfen rencide edici ifadeleri kesinlikle kabul edilemez buluyoruz. Bu çerçevede, konunun acilen şirketimizin etik-ahlak kuruluna aktarıldığını, gerekli aksiyonların ivedilikle alınacağını bildirmek isteriz. Kurullarımız, tüm çalışanlarımız için istisnasız uygulanmaktadır."

twitter takip