'Para karşılığı seks yaptığınız için pişman mısınız?'

%E2%80%99Para+kar%C5%9F%C4%B1l%C4%B1%C4%9F%C4%B1+seks+yapt%C4%B1%C4%9F%C4%B1n%C4%B1z+i%C3%A7in+pi%C5%9Fman+m%C4%B1s%C4%B1n%C4%B1z?%E2%80%99+
ABONE OL

BluTV'de yayınlanan 40 programına konuk olan Selin Ciğerci, cinsiyet değiştirmeden önceki ve şimdiki hayatıyla ilgili birçok soruya cevap verdi. 'Para karşılığı seks yaptığınız için pişman mısınız?' sorusunda donup kalan Ciğerci, soruyu pas geçti.

Kariyeri ve özel hayatının yanı sıra son günlerdeki değişimiyle adından söz ettiren Selin Ciğerci, Cansu Canan Özgen'in 40 programına konuk olarak hakkında merak edilen sorulara cevap verdi. Ancak Ciğerci, bir soru karşısında ne yapacağını bilemedi.

Soruya cevap vermedi

Birbirinden iddialı sorulara peş peşe cevap veren Selin Ciğerci, "Para karşılığı seks yaptığınız için pişman mısınız?" sorusu karşısında ne diyeceğini bilemedi. "Pas" diyerek soruya yanıt vermeyen Ciğerci, bir sonraki soruya odaklanmakta da güçlük çekti.

Soruyu anlamakta güçlük çeken ünlü isim, "Beynim o kadar gitti ki sizi anlamakta zorluk çekiyorum şu an" ifadelerini kullandı.

twitter takip