Özgür Demirtaş'tan Çiller'e: 'Tansu Hanım lütfen evinizde oturun!'

%C3%96zg%C3%BCr+Demirta%C5%9F%E2%80%99tan+%C3%87iller%E2%80%99e:+%E2%80%99Tansu+Han%C4%B1m+l%C3%BCtfen+evinizde+oturun%21;%E2%80%99
ABONE OL

Ekonomis Özgür Demirtaş, siyasete dönme sinyalleri veren Eski Başbakan Tansu Çiller'e seslendi: 'Eskilere değil, yeniye ve vizyona ihtiyaç var. Tansu Hanım lütfen evinizde oturun!'

Eski Başbakan Tansu Çiller, bir süredir siyasete geri döneceğinin sinyallerini veriyor. Önceki gün Çiller'in söylediği, "Benim, milletime büyük bir şükran ve minnet borcum var. Gelinen noktada dünyanın nelere meyillendiğini gördükçe ben artık milletime bir şeyler vermek istiyorum. Bu benim bir borcum, bunu istiyorum." sözleri siyaset kulislerini hareketlendirdi.

"Türkiye’ye gelmiş geçmiş EN KÖTÜ yönetici listesinde ilk 3’ü kesin girer" diyen Ekonomist Özgür Demirtaş, konuyla ilgili şu yorumu yaptı:

"1990’lardaki gençlerin geleceği yandı o dönemde. %1 zor alır. Not: Tansu hanım yorumumu kişisel algılamayın. Bu benim şahsi fikrim. Sizin döneminizde ülkenin her türlü ekonomik göstergesi çakıldı.

Yorumumun SAĞ veya SOL ile alakalı olmadığını da kanıtlayayım. Yine Tansu Çiller gibi sağ kanattan gelen rahmetli ADNAN KAHVECİ ise Tansu Çiller’den fersah fersah ötede ve üstün bir yönetici idi. Tansu hanım lütfen evinizde oturun.

Türkiye’nin sizin gibi eskilere değil, yeniye ve vizyona ihtiyacı var."

twitter takip