Öğretim görevlisi Aylin Sözer, ayrıldığı Kemal Delbe isimli erkek tarafından öldürüldü!

%C3%96%C4%9Fretim+g%C3%B6revlisi+Aylin+S%C3%B6zer,+ayr%C4%B1ld%C4%B1%C4%9F%C4%B1+Kemal+Delbe+isimli+erkek+taraf%C4%B1ndan+%C3%B6ld%C3%BCr%C3%BCld%C3%BC%21;
ABONE OL

İstanbul Maltepe'de Kemal Delbe isimli erkek, eski sevgilisi olduğu iddia edilen özel bir üniversitede öğretim görevlisi Aylin Sözer'in üzerine yanıcı madde döktükten sonra ateşe verdi. Sözer yaşamını yitirdi.

İstanbul Maltepe'de Kemal Delbe isimli erkek, eski sevgilisi olduğu iddia öğretim görevlisi Aylin Sözer'in üzerine yanıcı madde döktükten sonra ateşe verdi. Aylin Sözer yaşamını yitirdi.

Özel bir üniversitede öğretim görevlisi Aylin Sözer'in üzerine yanıcı madde döken Kemal Delbe isimli erkek, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine de saldırdı.

Kemal Delbe gözaltına alındığı sırada çevredekiler linç girişiminde bulundu.

Bu sırada dairede çıkan yangını itfaiye ekipleri söndürme çalışmasına başladı. Binanın dumanla dolması nedeniyle diğer dairelerde bulunan yurttaşlar ve çocuklar tahliye edildi.

Apartmanda kalanların binadan çıkarken yaşadıkları panik kameralara yansıdı. İtfaiye ekiplerinin soğutma çalışmaları devam ediyor.

BİR YIL ÖNCE ŞİDDETİ ANLATTI

İstanbul Aydın Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği bölümünde öğretim görevlisi olan Dr. Aylin Sözer, Nisan 2019'da konuk olduğu Haber Global'de 'şiddet' üzerine konuştu.

Artan cinayetler ve şiddet vakalarının çocuklara nasıl yansıdığını değerlendiren Sözer, "Biz toplumda şiddeti ne kadar çok gözlemliyorsak çocuklar arasında da o kadar yaygınlaşıyor" ifadelerine yer vermişti.

twitter takip