O kişinin kim olduğu ortaya çıktı! Ahmet Kaya'nın filminde yer almak istemeyen kişi Reha Muhtar mı?

ABONE OL

Yönetmen Gani Rüzgar Şavata, Ali Eyüboğlu'nun yazısında söz ettiği 'İki Gözüm Ahmet' filminde kendisine yer verilmesini istemeyen kişinin Reha Muhtar olduğunu açıkladı.

Ahmet Kaya'nın hayatını ve 1999 yılında MGD(Magazin Gazetecileri Derneği) ödül töreninde yaşananları anlatacak olan 'İki Gözüm Ahmet' filminin yönetmeni Gani Rüzgar Şavata, filmde kendisine yer verilmesini istemeyen kişinin ünlü gazeteci Reha Muhtar olduğunu açıkladı.
 
Milliyet Gazetesi'nin televizyon köşesi yazarı Ali Eyüboğlu geçtiğimiz günlerde MGD ödül töreninde Ahmet Kaya'ya çatal ve bıçak fırlatanlar arasında bulunan Serdar Ortaç ile yaptığı yayından sonra yönetmen Gani Rüzgar Şavata ile yaptığı görüşmeyi anlatmıştı.
 
Yönetmen Şavata'nın kendisini aradığını belirten Ali Eyüboğlu'nun köşesinden aktardıklarına göre; o gece Serdar Ortaç'ı sahneye çıkarıp 10. yıl marşı okumasını söyleyen kişi, Gani Rüzgar Şavata'yı aramış ve filmde kendisine yer vermemesini, hiç değilse kendisini Ahmet Kaya’ya tepki gösteren değil, onun tarafında yer alan biri gibi göstermelerini istemişti.
 
Bu kişinin kim olduğu merak uyandırırken Gani Rüzgar Şavata, Ali Eyüboğlu'nun YouTube üzerinden yayınlanan 'Magazin Noteri' programına konuk oldu.
 
Şavata, bu yayında söz konusu kişinin ünlü gazeteci Reha Muhtar olduğunu ifade etti.
twitter takip