O iddiayı Sedat Peker de tekrarladı: Gazeteci Yeldana Kaharman, Tolga Ağar'ın tecavüzüne uğradı

ABONE OL

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar’ın oğlu AKP Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar'ın, Kırgız gazeteci Yeldana Kaharman'a tecavüz ettiği iddialarını bir kez daha gündeme getirdi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi’nin “organize suç örgütü” operasyonu kapsamında “elebaşı” olarak aranan ve yurtdışında bulunan Sedat Peker'den ikinci bir video geldi. Peker, yeni videoda eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'ın oğlu  AKP Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar'la ilgili önemli bir iddia otaya attı.

Elazığ'da yerel televizyon kanalında sunuculuk yapan Kazakistan uyruklu Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi 2'nci sınıf öğrencisi Yeldana Kaharman’ın ölümü ve Tolga Ağar hakkında konuşan Peker, “Bu anlattıklarımın tek bir tanesi dahi yalan çıkarsa bu parmağımı keseceğim. Size söz veriyorum” dedi ve şu ifadeleri kullandı:

"Bir gün kızcağız jandarmaya gidip kızcağız bana tecavüz edildi diyor. 18 yaşında. Kız şikayet ediyor, daha sonra helikopterle gelip bu kardeşi babası (Mehmet Ağar) aldırıyor. Kız ertesi günü ölü bulunuyor. Ne kadar enteresan ve ne kadar acı değil mi? Kendi kızımız için dünyaları yakarız dedik ama orada bir garip öldü ve herkes biliyor. Kimse ağzını açmıyor. Hani kadın kuruluşları? Bir tane gördünüz mü bu olay için eylem yapan? E derin devletin başı. Adam ne istiyorsa o oluyor. Şimdi daha da derin oldu."

OLAYIN GEÇMİŞİ:

Elazığ’da yaşayan 21 yaşındaki Kazakistanlı Yeldana Kaharman isimli kadın, evde şüpheli şekilde yaşamını yitirmiş olarak bulunmuştu. Vücudunda darp ya da kesik izi bulunmayan 21 yaşındaki Kaharman'ın intihar ettiği iddia edilmiş, ölümün Ağar ile ilişkisi olduğu iddiaları ortaya atılmıştı.  İstanbul 5. Sulh Ceza Hakimliği konuyla ilgili haberlere erişim engeli getirmişti. 

twitter takip