Nagehan Alçı'ya 'Ekrem İmamoğlu' tepkisi! Sorduğu sorular gündem oldu!

Nagehan+Al%C3%A7%C4%B1%E2%80%99ya+%E2%80%99Ekrem+%C4%B0mamo%C4%9Flu%E2%80%99+tepkisi%21;+Sordu%C4%9Fu+sorular+g%C3%BCndem+oldu%21;
ABONE OL

Nagehan Alçı, Türkiye'nin Nabzı programında İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'na İstanbul'la ilgisiz sorular sormasıyla gündem oldu.

CHP'in 23 Haziran'da tekrarlanacak olan İBB seçimlerindeki adayı Ekrem İmamoğlu dün akşam Habertürk ekranlarında yayınlanan 'Türkiye'nin Nabzı' programına katıldı. Didem Arslan Yılmaz'ın moderatörlüğünde gerçekleşen programda Ekrem İmamoğlu gazetecilerin sorularını cevapladı.

Programda yer alan gazetecilerden Nagehan Alçı'nın sorduğu sorular ise sosyal medyada gündem oldu. Alçı'nın, Ekrem İmamoğlu'na İstanbul'a dair projelerinden çok "Devletle Abdullah Öcalan'ın görüşmesine olumlu bakar mısınız", "Kürt ve Alevi katliamı olan Dersim katliamı konusunda ne düşünüyorsunuz" gibi siyasi gündemle ilgili sorular sorması sosyal medyada hem eleştirildi hem de esprisi konusu oldu.

Bazı sosyal medya kullanıcıları "Game of Thrones finali de sorar birazdan" gibi yorumlar yaptı.

Öte yandan İmamoğlu'nun Dersim ile ilgili soruya verdiği "Cahil insanların eline fırsat verecek bir insan değilim. Şu anda konuşacağımız Urfalı bir çocuğumuzun çöp ayrıştırma makinasına kapılarak ölme meselesidir. Siz başka bir meseleden gündem yaratmak isteyebilirsiniz ama benim meselem budur" cevabı da programın en dikkat çeken anlarından oldu. 

Sosyal medyada Nagehan Alçı için yapılan yorumlardan bazıları da şu şekilde:

*Nagehan Alçı'nın sorduğu soruları Melih Gökçek mi hazırladı?

*Nagehan Alçı İmamoğlu'na İstanbul seçimleri haricinde herşeyi sordu.

*Nagehan Alçı'nın soruları...Dersim, 6-7 Ekim olayları, Kürt/alevi konuları, 27 Mayıs... Yahu İstanbul Belediye seçimi var. Bunların İstanbul ile ne ilgisi var ? Neden provoke ediyorsun

*Nagehan Alçı gibi boş, kukla bir tiple program yaparsan içeriği de bu olur. İBB adayına çevre, imar, altyapı, ulaşım, spor vb alanla ilgili bir tane plan proje sorulamadı.

*Nagehan Alçı, resmen trollük yapıyor. Apo'nun avukat görüşmesi, Ruhban Okulu, Dersim, 27 Mayıs, Nazlı Ilıcak, Ahmet Altan vb konuların İstanbul Bld.Bşk.lığı ile ne alâkası var yahu?

*Nagehan alçı: Peki sayın imamoğlu sizce Pargalı Paşa'yı hürrem mi boğdurttu diye de sorabilir.

* Ekrem İmamoğlu İBB adayı degil de CB adayı gibi sorulara muhatap kalıyor...

* Nagehan Alçı'nın bir sonraki sorusu Ekrem Bey, "Game of Thrones finali beklentilerinizi karşıladı mı? olabilir.

Öte yandan programın en en dikkat çekici anlarından bir tanesi de moderatör Didem Arslan Yılmaz'ın Nagehan Alçı'nın sorularına tepki göstererek "Nagehan Alçı'nın CHP alerjisi var" demesi oldu.

Nagehan Alçı soru sorarken Ekrem İmamoğlu için  "Klasik CHP çizgisinin dışına çıktınız" dedi. Bunun üzerine Didem Arslan Yılmaz da araya girerek "Nagehan'ın CHP alerjisi var" ifadelerini kullandı. Bu anlarda programın en çok konuşulan anlarından birisi oldu ve sosyal medyada birçok kullanıcı tarafından paylaşıldı.

async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8">

twitter takip