Nagehan Alçı yine eleştirilerin hedefinde: 'Soru sormasını bilmiyor'

Nagehan+Al%C3%A7%C4%B1+yine+ele%C5%9Ftirilerin+hedefinde:+%E2%80%99Soru+sormas%C4%B1n%C4%B1+bilmiyor%E2%80%99
ABONE OL

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu dün akşam Habertürk TV ekranlarında yayınlanan "Türkiye'nin Nabzı" programına konuk oldu. Didem Arslan Yılmaz'ın moderatörlüğünü yaptığı programda yer alan gazetecilerden bir tanesi de Habertürk yazarı Nagehan Alçı oldu.

Nagehan Alçı ile Ekrem İmamoğlu arasındaki diyaloglar sosyal medyada gündem oldu.

İktidara yakınlığı ile bilinen Nagehan Alçı'nın, Melen Barajı'nın 2021'de su vermeye başlayacağı bilgisini Çevre Bakanlığı'ndan aldığını söylemesi üzerine İmamoğlu barajın su verme durumuyla ilgili karar mercinin Tarım ve Orman Bakanlığı ve Devlet Su İşleri olduğunu söyledi. Alçı ise, "Sizdeki bilgiyle örtüşüyor mu diye sormak istiyorum" dedi.

async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"> Programın dikkat çeken bir başka diyalogu ise Kanal İstanbul tartışmaları üzerinden yaşandı. İmamoğlu, Kanal İstanbul hakkındaki karar sürecine bilim insanlarının dahil olması gerektiğini söyleyince Alçı'nın verdiği "Bu bilimin alanı mıdır? Bu bilimi kutsallaştırmak değil mi, bu siyaset felsefesinin alanı değil midir?" cevabı oldukça konuşuldu. Nagehan Alçı ve Ekrem İmamoğlu dün akşam uzun süre sosyal medyanın gündeminde yer aldı. Nagehan Alçı daha önceki programlarda olduğu için iktidarı savunmak için ilgisiz sorular sormakla suçlanarak tepkilerin hedefi oldu. async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8">
twitter takip