Müyesser Yıldız'ın tutukluluğuna yapılan itiraza ret!

M%C3%BCyesser+Y%C4%B1ld%C4%B1z%E2%80%99%C4%B1n+tutuklulu%C4%9Funa+yap%C4%B1lan+itiraza+ret%21;
ABONE OL

“Casusluk” suçlamasıyla gözaltına alınan daha sonra ise suçlaması “devletin gizli kalması gereken bilgilerini açıklamak” olarak değiştirilip tutuklanan Odatv Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız’ın tutukluğuna yapılan itiraz reddedildi. Kaynak: Müyesser Yıldız'ın başvurusu reddedildi.

Ankara 4’üncü Sulh Ceza Hakimliğine başvuran Yıldız’ın avukatı Erhan Tokatlı, Ankara 3’üncü Sulh Ceza Mahkemesinin verdiği tutuklama kararına itiraz etti. İtiraz, tutuklama kararının usûl ve yasalara uygun olduğu söylenerek reddedildi. Gerekçede ise tutuklama tarihinden bu yana Yıldız lehine bir delil durumu değişikli olmadığı savunuldu.
 
Gazeteci Müyesser Yıldız’ın tutuklanmasına delil olarak gösterilen telefon görüşmelerini gerçekleştirdi Astsubay E.B.’nin avukatı, müvekkilinin bipolar rahatsızlığı olduğunu ve bu nedenle tedavi gördüğünü belirterek “Bu rahatsızlığı yargılama aşamasında muhtemeldir ki cezasızlık sebebi olarak karşımıza çıkacaktır” ifadelerini kullanmıştı. Kaynak: Müyesser Yıldız'ın başvurusu reddedildi 
twitter takip