Murat Ağrıel ifadeye gitmeden önce açıklama yaptı, yandaş medyaya tepkisini gösterdi!

Murat+A%C4%9Fr%C4%B1el+ifadeye+gitmeden+%C3%B6nce+a%C3%A7%C4%B1klama+yapt%C4%B1,+yanda%C5%9F+medyaya+tepkisini+g%C3%B6sterdi%21;
ABONE OL

Bugün ifadeye vermeye giden Yeniçağ Gazetesi yazarı Murat Ağrıel, sosyal medyadan yaptığı açıklamada kendisini hükümete yakın gazetecilerin hedef gösterdiğini ve bu isimlerin FETÖ'nün yayın organlarının yerini aldığını ifade etti.

 
 
 
Bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ifadeye çağrıldığını açıklayan Yeniçağ Gazetesi yazarı Murat Ağrıel, daha sonrasında yaptığı yeni bir paylaşımla da başına geleceklerden korkmadığını söyleyerek, kendisini hükümete yakın olan ve Pelikan yapılanmaıs içinde yer alan gazeteciler Hilal Kaplan, Ersoy Dede ve yazar Fatih Tezcan'ın hedef gösterdiğini ifade etti.
 
"Cumhuriyet ve Atatürk düşmanlarından korkmuyorum" diyen Murat Ağrıel, Sabah, A Haber, Akit,Yeni Şafak, Diriliş Postası gibi medya organlarının FETÖ'nin gazete ve yayın organlarının yerini aldığını ifade etti ve "Uğur Mumcu çizgisinden sapmadan yazmaya devam edeceğim. Bugün ne olur bilmiyorum ancak ne olursa olsun Pelikan çetesine teslim olmayın" dedi.
 
Öğleden sonra ifade vermeye giden Murat Ağrıel'in akıbetine ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.
 
Murat Ağrıel'in yaptığı açıklamada şu şekilde:
 
Sonda söyleyeceğimi başta söyleyeyim. Ben Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimlerini en kılcal damarlarına kadar nakş etmiş Kemalist Türk genciyim. Devrim düşmanlarından ,din maskeli bezirganlardan ,yoksul halkın parasını yağmalayanlardan ,Pelikan çetesinden korkmuyorum.Bizden Devlet düşmanı çıkaramazlar.Yaratmaya çalıştıkları algı ‘’MİT mensuplarını ifşa ettiler’’ söylemi. İnanmayın. Ben bu hesaptan Cumhurbaşkanı’nın ‘’birkaç şehit’’ söyleminden sonra şehitlerimizin fotoğrafını paylaştım ve rahmet diledim.Paylaştığım fotoğrafları şehitlerin arkadaşlarının sosyal medya hesaplarında ve Abdullah Ağar’ın tweet paylaşımından aldım.
 
Odatv haberinden sonra Yeniçağ ve beni önce PELİKAN ın resmi hesabı Yek Vucud hesabı hedef göstermiş ardından Fatih Tezcan denen Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı , Tetikçi gazeteci Ersoy Dede,PKK sever Fetöcü Hilal Kaplan, İBB den 3 milyon TL reklam aldığını açıkladığım Ve Cumhuriyet gazetesine bomba atalım diyen AKİT TV ,Diriliş Postası gibi Pelikan çetesinin tetikçileri hedef gösterdi.
 
Bu yukarıda saydığım isimleri ve kirli ağlarını  kitabım Sarmal'da isim isim yazdım. Tekrar yazıyorum. Korkmuyorum.
 
Cumhuriyet düşmanlarından,Atatürk düşmanlarından korkmuyorum. Dünün FETÖ gazetelerinin ve yayın organlarının yerini Sabah,Ahaber,akit,Yeni Şafak,Diriliş Postası aldı. Tetikçi gazeteceleri Fatih Tezcan ,Ersoy Dede,Hilal Kaplan gibi isimler aldı. Halkı soyanları ,hırsızları ,Devlet’e yerleşmiş çeteleri belgeleri ile Uğur Mumcu çizgisinden sapmadan yazmaya devam edeceğim. Bugün ne olur bilmiyorum ancak ne olursa olsun Pelikan çetesine teslim olmayın.
 
 
twitter takip