Murat Ağrıel hakkında yeni gelişme! Tedavi olmayı reddetti!

Murat+A%C4%9Fr%C4%B1el+hakk%C4%B1nda+yeni+geli%C5%9Fme%21;+Tedavi+olmay%C4%B1+reddetti%21;
ABONE OL

Son günlerde ciddi bir diş ağrısı şikayeti olan gazeteci Murat Ağrıel, hastaneye sevkinin yapılmaması nedeniyle tedavi olmayı reddettiğini duyurdu. Avukat Celal Ülgen ise, Ağrıel'in gece saatlerinde ikna edildiğini ve bugün hastaneye götürüleceğini bildirdi.

Dört aydır cezaevinde bulunan ve son günlerde ciddi bir diş ağrısı şikayetiyle gündemde olan Yeniçağ Gazetesi yazarı Murat Ağrıel, hastaneye sevk edilmemesi hakkında bir açıklamada bulundu.
 
Avukat Celal Ülgen dün sabah saatlerinde, Murat Ağrıel'in hastaneye sevkedildiğini duyurmuştu ancak ilerleyen saatlerde yaptığı yeni açıklama ile Ağrıel'in hastaneye değil revire götürüldüğünü ve burada 5.5 saat bekletildiğini duyurmuştu.
 
Bu gelişmenin ardından Murat Ağrıel'den de bir açıklama geldi.
 
Elleri kelepçeli olarak 5.5 saat bekletidliğini ve sonuçta 10 dakikalık bir muayene yapıldığını belirten Ağrıel, "Bu kötü muamele bana değil savunduğum düşünceye, bu zulüm bana karşı değil savunduğum ilkelere yapılıyor" diyerek tedavi olmayı reddettiğini söyledi.
 
Murat Ağrıel'in açıklamaları şöyle:
 
Dostlarım;
 
Bugün Silivri Cezaevi yerleşkesinde bulunan hastaneye ellerim kelepçeli götürüldüm 5, 5 saat hastane nezaretinde Toplam 10 dakika üç ayrı doktor muayene etti. İki ayrı hastaneye sevk kararı verildi. Tedavi Silivri’de yapılamıyor ama bunu anlamak 5,5 saat sürdü.
 
Bu muamelenin sonucunda şunu anladım. Bu kötü muamele bana değil savunduğum düşünceye, bu zulüm bana karşı değil savunduğum ilkelere… Ama direneceğim, Bu koşullarda tedavi olmayacağım.
 
Direneceğim. Verirlerse ağrı kesici vermezlerse acıya dayanacağım.  Duruşma gününe kadar bu şekilde mücadele edeceğim. 
 
Desteğinize teşekkürler…
 
İKNA EDİLDİ!
 
Ağrıel'in bu açıklamasından sonra, avukat Celal Ülgen gece saatlerinde yeni yaptığı açıklama ile, Ağrıel'in tedavi olmaya ikna olduğunu ve bugün Okmeydanı Hastanesi'ne sevkinin yapılacağını ifade etti.
 
 
 
 
twitter takip