Muharrem İnce şov yaptı yorumları için konuştu: 'Şov değil kardeşim...'

Muharrem+%C4%B0nce+%C5%9Fov+yapt%C4%B1+yorumlar%C4%B1+i%C3%A7in+konu%C5%9Ftu:+%E2%80%99%C5%9Eov+de%C4%9Fil+karde%C5%9Fim...%E2%80%99
ABONE OL

Fox TV'de sabah haberlerini sunan İsmail Küçükkaya'nın konuğu olan Muharrem İnce, canlı yayını terk etmesi hakkında konuştu.

Geçtiğimiz günlerde Haber Global ekralarında katıldığı canlı yayını sözü kesilerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasına bağlanıldığı için terk eden Muharrem İnce, konuyla ilgili yeni açıklamalar yaptı.
 
Bu sabah Fox TV ekranlarında İsmail Küçükkaya'nın sunumuyla ekrana gelen 'Çalar Saat' programına konuk olan Muharrem İnce, yayını terk etmesi hakkında da konuştu.
 
Kendisi konuşurken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul'un Fethi ile ilgili yaptığı konuşmaya bağlanılmasına tepki gösteren Muharrem İnce, " "Ben konuşuyorum burada. 35 televizyon onu veriyor zaten. Acilen beni kesip ona bağlıyorsunuz. Ben bir daha sizin kanalınıza gelmeyeceğim. Türkiye bu faşist düzenden kurtulacak. 35 televizyonda Erdoğan konuşuyor. Onun karşısında iki sene önce rakip olmuş birisiyim ben. Ben gururumla kimseyi oynatmam. Kendi kendinize devam edin arkadaşlar. Bu saygısızlıktır. Türkiye bunu hak etmiyor" diyerek yayını terk etmişti.
 
İnce, sonrasında tepkisinin tek sesli medya düzenine olduğunu açıklamıştı.
 
CHP'li İnce, İsmail Küçükkaya'nın programında da; "Eğer bu kendi iradeleri ile yapılmışsa rezalet, yok eğer Saray’ın baskısı ile yapılmışsa rezaletin karesi” dedi.
 
Yayına beş dakika kala Erdoğan'ın konulmasına bağlanacaklarını kendisine söylediklerini, kendisinin de "Ara veriyormuş gibi yapın ben de o ara mola olmuş gibi gidip geleyim. Bakın eleştiririm, tepkimi gösteririm" dediğini anlatan İnce, şov yaptığı ile ilgili yorumlara da; "Şov mu, şov değil kardeşim. Herkese yapıyorlarmış, bana yapamazlar kardeşim" dedi.
 
Muharrem İnce şu açıklamaları yaptı:
 
Beni çağırıyorsanız bana, kişiliğime, bana oy veren 16 milyona, mesleğinize saygı göstereceksiniz.
 
Yayına beş dakika kala bana Erdoğan’a bağlanmamız lazım dediler. Nasıl olacak diye sordum. Bana önce cumhurbaşkanı Okçular Vakfı’nda konuşacak onu vermeyeceğiz ama Ayasofya konuşması var orada mutlaka bir giriş yapmamız lazım dediler.
 
Peki dedim ama şöyle yapın apar topar sözümü kesmeyin, ara veriyormuş gibi yapın ben de o ara mola olmuş gibi gidip geleyim. Bakın eleştiririm, tepkimi gösteririm dedim.
 
Bir süre sonra meğer ekranda ortada Erdoğan’ın resmini koymuşlar. Ekranda benim sesim var. Görüntü Erdoğan’ın. Ayıp. Böyle devam ediyor. Sonra tekrar kestiler, Erdoğan’a bağlanınca bekledim. Tepkimi göstermek için bekledim. Şov mu şov değil kardeşim. Herkese yapıyorlarmış, bana yapamazlar kardeşim!
 
Ben kendinizi ezdirmeyin diyorum. Özel bir durum olmadığı sürece beni orada bekletip bir başka partinin siyasi genel başkanına bağlanırsan ben orayı terk ederim. Bu yüzden bu medya düzeni iş yapmıyor. Reyting almıyor.
 
twitter takip