Moda programlarının sevilen ismi Nur Yerlitaş hayatını kaybetti!

Moda+programlar%C4%B1n%C4%B1n+sevilen+ismi+Nur+Yerlita%C5%9F+hayat%C4%B1n%C4%B1+kaybetti%21;
ABONE OL

Bir süredir beyin kanseri tedavisi gören ve iki ciddi ameliyat geçiren ünlü modacı Nur Yerlitaş hayatını kaybetti. Nur Yerlitaş'ın hastalığı hakkındaki açıklamaları vefat haberinden sonra yeniden gündeme gelirken, ünlü isimlerden de Yerlitaş için taziye mesajları geldi.

Uzun süredir kanser tedavisi gören ünlü modacı Nur Yerlitaş hayatını kaybetti.
 
Hürriyet'ten Behlül Aydın'ın aktardığına göre; televizyon dünyasının sevilen isimlerinden ünlü modacı Nur Yerlitaş bugün evinde hayatını kaybetti.
 
Yer aldığı bir moda programından sonra kısa sürede adını tüm Türkiye'ye duyuran Yerlitaş'a geçen yıl beyin kanseri teşhisi konmuş, altı ay arayla iki ciddi operasyon geçirmişti.
 
SON PAYLAŞIMINI DÜN YAPTI!
 
Nur Yerlitaş, 19 saat önce bir fotoğrafını paylaşıp "Bakma bana öyle, baktığın yerdeyim ben de kal #evdekal" yazmıştı. Bu paylaşıma ünlü şarkıcı Ajda Pekkan da "Nur'cuğum seni çok özledim" diye cevap vermişti.
 
 
 
HASTALIK SÜRECİNDE YAŞADIKLARINI BÖYLE ANLATMIŞTI!
 
64 yaşında beyin kanseri nedeniyle hayata veda eden Nur Yerlitaş'ın açıklamaları da yeniden gündeme geldi. Nur Yerlitaş, Knal D ekranlarında katıldığı magazin programında hastalık süreci hakkında şu açıklamaları yapmıştı:
 
Görüştüklerimi çok azalttım. Zaten arkadaşlarım çok sayılı... Allah sağlık versin.
 
Ebru Gündeş'in bir günde 2 kez geldiği oluyordu. Hülya Avşar her gün arıyor. Tarkan canım benim! 2 ay telefonlara bakmadım, yasaktı... O Tarkan'ın sevgisi saygısı ay neler neler... Çok mutlu oldum. O çok sevdiğim biri. Yıllar önce 3 gömlek hazırlamıştım. Yurtdışında giymişti. Sibel Can öyle... Seda Sayan.
 
Doktorum 'birkaç ay beklememiz lazım' demişti. 5 ay sonra o tümörün de kendi kendini ürettiği ortaya çıktı. Her gün doktora gidiyorum. Kemoterapiye başlayacağım. Meğer ben 1,5-2 sene önce hastalanmışım."
 
Ben son televizyon programından 2 aylık parayı bırakıp çıktım. Benim 'başım ağrıyor' deyip çıktım. Panik atak diye doktora gittim meğer tümör beynime yaklaşmış.
 
Kız kardeşim aradı 'seni doktora götüreceğim' dedi. Gittik, teşhis koydular. Bir de çok kilo verdim. 4 gün yemek yemiyordum. Ben gurme bir kadınım düşünün...40 kiloya yakın verdim. Bu hastalıktan. Sadece sağlık, sağlık ve sağlık...
 
Atölyem açık kız kardeşim orada...Bana 'Sana Milano'da ev tutalım, orada yaşa' dediler. Kabul etmedim. 'Atölyem açık olacak' dedim. Çünkü çok emek verdim."
 
AJDA PEKKAN'DAN ARKADAŞINA VEDA MESAJI!
 
Nur Yerlitaş'ın ölümü moda ve televizyon dünyasında üzüntüsüyle karşılandı. Aralarında Nur Yerlitaş ile çalışan ünlü isimler başta olmak üzere birçok sosyal medya kullanıcısı Yerlitaş için taziye mesajları yayınlandı. Bu isimler arasında; Seda Sayan, Deniz Seki, Tuğba Özerk, Metin Şentürk gibi isimler yer alıyor. 
 
Yerlitaş'ın son paylaşıma yaptığı "Seni çok özledim" yorumuyla dikkat çeken ünlü şarkıcı Ajda Pekkan da, arkadaşına "Benim çok çok kıymetli ve özel arkadaşım... Moda Dünyasında kendine ait bir dönem açan, tarzı, yaratıcılığı, yenilikçi fikirleriyle fark yaratan, sahne ve show dünyasını öylesine benimsemiş ve muhteşem işler çıkarmış bir markaydın Sen. Bizlere güzellik katan kostümlerini, güzel kalbini ve dostlugunu unutmak mümkün değil. Bugün bu erken ayrılığın derin üzüntüsü içindeyim. Allahtan rahmet diliyorum. Nurlar içinde uyu" mesajıyla veda etti. 
 
twitter takip