Merdan Yanardağ'dan Fatih Portakal'a çağrı: Arkadaşımıza TELE 1’in kapıları açıktır

Merdan+Yanarda%C4%9F%E2%80%99dan+Fatih+Portakal%E2%80%99a+%C3%A7a%C4%9Fr%C4%B1:+Arkada%C5%9F%C4%B1m%C4%B1za+TELE+1%E2%80%99in+kap%C4%B1lar%C4%B1+a%C3%A7%C4%B1kt%C4%B1r
ABONE OL

Fatih Portakal’ın FOX'tan istifa ettiği haberinin ardından TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Dr. Merdan Yanardağ, Fatih Portakal’a çağrıda bulundu. Yanardağ, “Eğer doğruya Fatih Portakal arkadaşımıza TELE 1’in kapıları açıktır.” ifadesinde bulundu.

Fox TV’nin anchorman’i Fatih Portakal, Haziran ayında 10 aylık haber maratonuna ara verdiğini ve Eylül’de tekrar ekrana döneceğini açıklamıştı. Fakat Haberglobal.com.tr’nin edindiği bilgilere göre Fatih Portakal geri dönmeyerek FOX TV’den ayrılma kararı aldığı iddia edildi.

Medyakoridoru'na konuşan kanal kaynakları ise bu iddiayı doğruladı.

Kişisel sebeplerle ayrılmak istediğini yönetime bildiren Portakal’a kanal yönetimi bu kararından vazgeçmesi için ısrarcı olsa da Portakal’in kesin kararını verdiği belirtiliyor.

‘TELE 1’İN KAPILARI AÇIKTIR’

Bu arada TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Dr. Merdan Yanardağ, bu iddialardan sonra sosyal medya hesabından Fatih Portakal’a çağrıda bulundu.

Yanardağ, “Eğer doğruya Fatih Portakal arkadaşımıza TELE 1’in kapıları açıktır. Kendisiyle birlikte çalışmaktan mutlu oluruz.” dedi.

twitter takip