Medya Ombudsmanı Faruk Bildirici'den flaş açıklama: 'Sanırım ben de koronaya yakalandım... '

Medya+Ombudsman%C4%B1+Faruk+Bildirici%E2%80%99den+fla%C5%9F+a%C3%A7%C4%B1klama:+%E2%80%99San%C4%B1r%C4%B1m+ben+de+koronaya+yakaland%C4%B1m...+%E2%80%99
ABONE OL

Medya dünyasının haber ve köşe yazılarını analiz eden ombudsman Faruk Bildirici, koronavirüse yakalanmış olabileceğini açıkladı.

Medya dünyasının deneyimli ismi medya ombudsmanı Faruk Bildirici koronavirüse yakalanmış olabileceğini duyurdu.
Twitter hesabından bir açıklama yapan Bildirici,  20 gün kadar süren ateş, kas ağrısı, halsizlik ve kuru öksürük şikayetleri olduğunu ve ateşinin 39'a çıktığını söyledi.
 
Nefes darlığı yaşamadığı için test yaptırmadığını belirten Faruk Bildirici, hastalığı boyunca konuştuğu doktor arkadaşlarının da koronavirüs olduğunu düşündüğünü ifade etti. 
 
Her ihtimale karşı karantinaya devam ettiği ve antikor oluşması için beklemem gereken sürenin haftaya tamamlanacağını belirten Bildirici, haftaya gidip test yaptıracağını ve korona olup olmadığının kesinleşeceğini aktardı. 
 
Takipçilerine bu bilgileri deneyim olması için aktardığını da söyleyen Bildirici'nin açıklamaları şu şekilde:
 
Sanırım ben de koronaya yakalandım. 20 gün kadar süren ateş, kas ağrısı, halsizlik ve kuru öksürük bitti. Bu süreçte c vitamini takviyesi, bol su ve ateş 39'a çıktığında parasetamol aldım, soğuk pres uyguladık. 
 
Ama her ihtimale karşı karantinaya devam ediyorum.
 
Test yaptırmadığım için kesin söylemek mümkün değil ama hastalık boyunca konuştuğum doktor arkadaşların da düşüncesi buydu.Nefes alma sorunu yaşamadığım için hastaneye gitmemi istemediler,o yüzden test yaptırmadım.
 
Antikor oluşması için beklemem gereken süre haftaya tamamlanacak.
 
O zaman gidip test yaptıracağım, randevu da aldım. Ancak o zaman korona olup olmadığı kesinleşecek.  Ben yine de bu ihtimale göre davrandım, halen de öyle devam ediyorum. Sadece deneyim aktarımı olması için yazıyorum.
 
twitter takip