Medya Ombudsmanı Faruk Bildirici'den 6 genel yayın yönetmenine çağrı: 'Kampanyaya bağış yapın... '

Medya+Ombudsman%C4%B1+Faruk+Bildirici%E2%80%99den+6+genel+yay%C4%B1n+y%C3%B6netmenine+%C3%A7a%C4%9Fr%C4%B1:+%E2%80%99Kampanyaya+ba%C4%9F%C4%B1%C5%9F+yap%C4%B1n...+%E2%80%99
ABONE OL

Medya Ombudsmanı Faruk Bildirici, iktidara yakın gazetelerin yazar ve genel yayın yönetmenlerine çağrı yaparak milli dayanışma kampanyasına lafla değil maaşla destek olmalarını istedi.

Medya Ombudsmanı Faruk Bildirici, iktidara yakınlığı ile bilinen ve hafta başı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamasıyla başlatılan milli dayanışma kampanyasını destekleyen yazılar yazan köşe yazarları ve gazete genel yayın yönetmenlerine çağrı yaparak kampanyaya bağış yapmaya davet etti.
 
Ahmet Hakan (Hürriyet), İbrahim Karagül (Yeni Şafak), Erdal Şafak (Sabah), Mete Belovacikli (Milliyet), Mustafa Kartoğlu (Akşam), İsmail Kapan (Türkiye) gibi genel yayın yönetmenlerine seslenen Faruk Bildirici, "Kampanyaya maaşınızla katılın Türkiye görsün" diyerek bağış kampanyasını destekleyen isimleri maaşlarıyla da kampanyaya destek olmaya çağırdı.
 
Bildirici, bir takipçinin yorumu üzerine de; "Öyle lafla destek olur mu? Madem destekliyorlar, doğru buluyorlar somut olarak görelim" dedi.
 
 
twitter takip