Medya koridorları bu aşk dedikodusuyla çalkalanıyor! Peki kim bu isimler, iddialar nasıl gündeme geldi?

Medya+koridorlar%C4%B1+bu+a%C5%9Fk+dedikodusuyla+%C3%A7alkalan%C4%B1yor%21;+Peki+kim+bu+isimler,+iddialar+nas%C4%B1l+g%C3%BCndeme+geldi?
ABONE OL

Medya kulisleri 3 gündür tanınmış bir siyasetçinin oğlu ile ünlü bir ekran yüzünün aşk iddialarıyla meşgul... Olayın kahramanlarının isimleri henüz net bir şekilde açıklanmadı ancak, yakın bir tarihte bu dedikoduyla ilgili yeni bir gelişme aktarılacağı söyleniyor.

Çoğunlukla medya kurumlarının koridorlarında ya da kafeteryalarında konuşulan kurum çalışanlarıyla ilgili aşk iddiaları, zaman zaman medya sitelerinde de kendine yer bulabiliyor. Söylentilerin öznesi olan isimler büyük bir sıklıkla üst düzey yöneticilerden veya ekran yüzlerinden olurken, dedikodular da genellikle doğru çıkıyor...

Benzer durumlardan biri de geçtiğimiz perşembe günü, bilinen bir medya sitesinde mahlasla yayınlanan köşe yazısıyla duyuldu. Yazıda, tanınmış bir siyasetçinin oğlu ile pek ünlü bir ekran yüzünün gözlerden uzak aşk yaşadığı iddia ediliyordu. Hatta yazıda; ünlü siyasetçinin, oğlunun bu ilişkisini onaylamadığı, büyük bir medya kurumunda aynı zamanda yönetici de olan ekran yüzünün ise iş yerinde sorunlar yaşadığı ifade ediliyordu. Tarafların ise bu baskıları umursamadığı şu cümleyle vurgulanıyordu:

"Esas oğlumuz öyle kaptırmış ki bu ilişkiye kendisini, kızımıza neredeyse hemen hemen her gün MFÖ’nün müthiş şarkısında “Uykulu gözlerle, döndüm rüyamdan, Sana sarı laleler aldım, çiçek pazarından” dediği gibi ‘Sarı Laleler’ değil ama ‘Buket buket sarı güller’ gönderiyormuş…"

Kısa sürede ağızdan ağıza dolaşan bu dedikoduların yayılma hızı sürerken, aşk söylentileriyle ilgili başka bir kaynaktan yeni bilgilerin paylaşılacağı belirtiliyor. Medya kulislerinde, yeni paylaşılacak bilgilerle tarafların kim oldukları sorusunun da yanıt bulacağı konuşulmakta...

Üç gün önce yayınlanan yazı ise şöyleydi:

"Ruhumu dinlendirmek adına kitap okumalar, mutfakta türlü türlü denemeler ve kaçınılmaz son…
 
Hanım bana ben çocuklara gözünün üstünde kaş niye var durumları…
 
Maaile birbirimizi gırtlaklamaya ramak kala imdadımıza Netflix yetişti. Ama o da bir yere kadar tabi…
 
Allah’tan uzun süredir beni aramayan bir dostum görüntülü aradı da kendime geldim. Geçtim balkona havadan sudan konuştukça konuştum. Kapansın istemiyordum derken, “geçen Beykoz Konaklarında bir arkadaşıma uğramıştım. Tam eve dönmek için arabama biniyordum ki bir de kimleri göreyim” demesin mi! Umursamaz bir tavır ile ‘anlat anlat’ dedim.
 
Şimdi değerli dostlar size nakledeceğim olayın girişine şu ifadelerle başlamayı uygun buldum. Ne de olsa günlerdir Netflix izliyorum. Anlatacağım olaydaki ‘tüm karakterler, yerler ve olaylar’ gerçektir.
 
Çok konuşulacak ve çok merak uyandıracağına inandığım bu bana aktarılanı sizlere İmgesel anlatım şeklinde yapacağım kusuruma bakmayınız.
 
Hikayemizin kahramanları kamuoyunun yakından tanıdığı isimler. Esas oğlan çok ünlü bir siyasetçinin oğlu. Hızlı yaşantısı, spora ve siyasete merakı ile bilinse de zaman zaman adı kriminal olaylarla da anılmakta.
 
Esas kızımızı ise Türkiye’de tanımayan yok… Ünlü ekran yüzünün adı son günlerde kulağıma boşanma dedikodularıyla geliyordu.
 
Avukatıyla adliyeye gitmiş, 'boşanmak istiyorum' demiş, 'acil davalar haricinde davalara bakılmıyor' denilince gerisin geriye dönüvermiş.
 
Anlayacağınız 'yangından mal kaçırır gibi' bir boşanma telaşı içerisindeymiş.
 
İşyerinde de sıkıntıları var diye duysam da ünlü ekran yüzümüz AŞK hayatını gözlerden uzak bir şekilde hiçbir şey olmamış gibi yaşamaya devam ediyor.
 
Buradaki küçük bir ayrıntıyı da belirtmekte fayda var. Esas oğlanımızın da başından bir evlilik geçmişti…
 
Babasının göz bebeği esas oğlumuzun yakın çevresi bu ilişkiyi ilk zamanlar onaylamamış. Ancak, AŞK bacayı sarmış ve oğlumuzun gözü hiçbir şeyi görmüyormuş. Karantina günlerinde ‘mesafe’ gözetmeksizin ikili ilişkilerine dolu dizgin devam ediyormuş…
 
Esas oğlumuz öyle kaptırmış ki bu ilişkiye kendisini, kızımıza neredeyse hemen hemen her gün MFÖ’nün müthiş şarkısında “Uykulu gözlerle, döndüm rüyamdan, Sana sarı laleler aldım, çiçek pazarından” dediği gibi ‘Sarı Laleler’ değil ama ‘Buket buket sarı güller’ gönderiyormuş…
 
İkili zor günlerini birbirini ‘mesafe’ gözetmeksizin teselli ederek geçire dursun hanım kızımızın bünyesinde çalıştığı yayın grubundaki acar magazin muhabirleri bu aşkı üstlerine bildirmiş, üstleri de bir üst makama aktarmışlar.
 
Kişilerin ‘özel hayatına’ müdahale etmek kimsenin haddine değil. Ancak, üst yönetim sürekli özel hayatı ile gündeme gelen bu çalışanının durumundan son derece rahatsızmış!
 
Rahatsız oldukları bir başka konu da hanım kızımızın yanından ayırmadığı, makam ve mevki verdiği bazı kadın çalışanların varlığıymış…
 
Evet, duyduklarım karşısında çıktığım balkondan aşağıya atlamadım tabi. Ramazan münasebeti ile kahve de içemeden girdim içeriye…
 
Neler oluyor şu karantina günlerinde diye iç geçirirken bir de ne göreyim bizim oğlan Chicago Bulls hanedanlığının filtresiz öyküsünü The Last Dance’ın yeni bölümünü izlemesin mi? ESPN ve Netflix ortaklığı ile bir döneme damgasını vuran, hala nesilden nesile anlatılan efsane basketbolcu Michael Jordan'ın yaşamını mutlaka izleyin derim..
 
Haydi kalın sağlıcakla…"
 
twitter takip