MediaCat: 'Skandal videoyu 'Alameti Farika şirketi çekti'

MediaCat:+%E2%80%99Skandal+videoyu+%E2%80%99Alameti+Farika+%C5%9Firketi+%C3%A7ekti%E2%80%99
ABONE OL

Sektör dergisi MediaCat, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Türkiye'yi dünyaya tanıtmak için kurduğu 'GoTurkiye' adlı hesaptan paylaşılan ve tepkiler sonrası yayından kaldırılan skandal videoyu Alameti Farika reklam ajansının çektiğini belirtti.

Alameti Farika'nın sahibi Serdar Erener, daha önce iddia olarak dile getirilen Kültür ve Turizm Bakanlığı için çekilen video konusunda bugüne kadar açıklama yapmadı.

MediaCat, "Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan tepki çeken reklam" başlıklı haberde bakanlığın videosuna gelen eleştirilere yer verdi. MediaCat, reklamın künyesinin "Alameti Farika" olduğunu yazdı.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Türkiye'yi dünyaya tanıtmak için kurduğu 'GoTurkiye' adlı hesaptan skandal bir video paylaşıldı. Videoda, turistlerin göreceği Türklerin "Keyfine bak; ben aşılandım" maskesi takacağı ifade edildi. Video sosyal medyada gelen tepkiler üzere, yayından kaldırıldı.

Gazeteci Mustafa Hoş, reklam sektöründe çalışan arkadaşlarıyla görüştüğünü belirterek Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın skandal videosunu Serdar Erener'in sahibi olduğu Alameti Farika reklam ajansının hazırladığını öne sürmüştü.

twitter takip