Maltepe Belediyesi'ne de operasyon: 18 kişi gözaltına alındı

Maltepe+Belediyesi%E2%80%99ne+de+operasyon:+18+ki%C5%9Fi+g%C3%B6zalt%C4%B1na+al%C4%B1nd%C4%B1
ABONE OL

CHP'li Kadıköy Belediyesi'nin ardından, Maltepe Belediyesi'ne de 'rüşvet' iddiasıyla operasyon düzenlendi. Cezaevinde tutuklu olan eski Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, CHP'li belediyelere yönelik operasyonların artacağını söylemişti.

Geçtiğimiz gün Kadıköy Belediyesi'ne 'rüşvet' iddiasıyla düzenlenen operasyon, Maltepe Belediyesi'ne de sıçradı.

Bu sabah saatlerinde Maltepe Belediyesi'ne operasyon düzenleyen polis ekipleri, belediyenin üst yönetiminde görevli kişiler ile zabıta personelinin de aralarında yer aldığı 10'u kamu görevlisi toplam 18 kişi hakkında 'örgütlü olarak rüşvet almak, vermek' 'aracılık etmek' ve 'resmi belgede sahtecilik' suçlamalarıyla gözaltı kararı verdi.

Soruşturma, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülüyor.

CEZAEVİNDE BULUNAN ESKİ AVCILAR BELEDİYE BAŞKANI UYARMIŞTI!

'İhaleye fesat karıştırma' ve 'resmi belgede sahtecilik' suçlamasıyla tutuklanan eski Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, Cumhuriyet gazetesi yazarı Barış Terkoğlu'na yaptığı açıklamada; hedefin kendisi değil, CHP olduğunu belirtmiş ve başka CHP'li belediyelere de operasyon düzenleneceğini söylemişti.

twitter takip