Limon kumpası gündemi salladı! Peki, bu videoyu kim çekti ve nasıl yayıldı?

Limon+kumpas%C4%B1+g%C3%BCndemi+sallad%C4%B1%21;+Peki,+bu+videoyu+kim+%C3%A7ekti+ve+nas%C4%B1l+yay%C4%B1ld%C4%B1?
ABONE OL

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na kurulan limon kumpası videosuyla ilgili detayları Avrasya Araştırma Başkanı - Stratejist Kemal Özkiraz verdi.

Avrasya Araştırma Başkanı - Stratejist Kemal Özkiraz, görüntüleri sosyal medyaya düşen ve dün geceden bu yana çok konuşulan Ekrem İmamoğlu'na limon kumpası olayının detaylarının anlattı.
 
Dün gece sosyal medyada yayılan videoda; Mersin'deki yerel bir gazetecinin limon üreticisi gibi gösterilen şahısla röportaj yaptığı ve şahsa İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Mersin'deki üreticinin elinde kaldığı için satın aldığı limonları kendilerinden değil yandaş stokçusundan aldığını söylemesini istiyordu. 
 
Daha sonrasında kameraman olan kişinin A Haber, Atv gibi iktidara yakın kanallara bu tarz kurgu haberler yapan Mahmut Dölek olduğu, videoda limon üretici olarak gösterilen kişinin de Ömer Tuncel isminde bir mağaza müdürü olduğu ortaya çıkmıştı.
Mahmut Dölek ve Ömer Tuncel'in AK Parti ilçe teşkilatında çekilen fotoğrafları da sosyal medyaya yansımıştı.
 
Kemal Özkiraz da, dün geceden bu yana sosyal medyada gündem olan video ile ilgili yeni bilgiler paylaştı. Özkiraz'ın Twitter hesabından yaptığı açıklamaya göre; video AK Partili Burhan Arslan'ın limon bahçesinde çekilmiş. 
 
Çiftçi rolündeki Ömer Tuncel ile Mahmut Dölek ortak çalıştığını ve yakın arkadaş olduğunu söyleyen Özkiraz, video çekilirken bahçe sahibi Burhan Arslan ve Erdemli DP eski ilçe başkanı Emrah Toraman da orada olduğunu ve videonun Emrah Toraman arkadaş grubunda paylaşmasıy üzerine yayıldığının konuşulduğunu söyledi. 
 
Kemal Özkiraz'ın açıklamaları şu şekilde:
 
Dün yayınlanan Limon kumpasındaki isimleri zaten duymuştunuz. Bu kişilerden gazeteci rolü yapan:) Mahmut DÖLEK. Tek işi yalan haber ve videolar üreterek havuz medyasına satmak. Çiftçi rolü yapan ise ÖMER TUNCEL. Erdemlide YATAŞ/ENZA mağaza müdürü. Bunları zaten biliyorsunuz.
 
Video ortaya çıkınca Troller bunu "CHP'NİN UCUZ KURGUSU" olarak açıkladılar. Adamlar Koyu AKP'Lİ bunu da biliyorsunuz, fotoğraflar yayınlandı. Ben inkar edilemez fotoğraflar yayınlayacağım.Mesela Gazeteci rolü yapan sahte haber tüccarı Mahmut DÖLEK bakın kime oy vermiş.
 
Ömer Tuncal isimli kişi ile sadece önceden de tanışmıyorlar, çok samimi arkadaş bunlar hatta abi kardeş ilişkileri var.
Bitti mi? Hayır, bir AKP teşkilat fotoğrafı olmazsa olur mu?
 
Asıl bombayı sona sakladım. Bakın bu Mahmut DÖLEK Kiminle kanka? Hani CHP'liydi bu adam? A Haber'in prensi ile ne işi var?
 
 
Şimdi gelelim kumpas anına... Video nerede çekildi?
 
Kurgu video çekimi AKP'li Burhan Arslan'ın limon bahçesinde yapılıyor
 
Çiftçi rolündeki Ömer Tuncel ile Mahmut Dölek ortak çalışıyor, Tuncel'in müdürlük yaptığı markanın her paylaşımında Mahmut DÖLEK'in beğenisi var.
 
Orada bu iki ortaktan başka kimler var? Bahçe sahibi Burhan Arslan ve Erdemli DP eski ilçe başkanı Emrah Toraman da oradaydı.
 
Videoyu kim çekti, kim yanlışlıkla servis etti. Videoyu Emrah Toraman arkadaş grubunda paylaşmasıyla birlikte yayıldığı konuşuluyor.
 
Kemal Özkiraz, açıklamasının sonunda; "Gazeteci değil yalan haber tüccarı. Diğeri çiftçi değil mobilyacı. CHP ile ilgili değil AKP'linin bahçesi. CHP değil yanındaki arkadaşları servis etti. Yalan haber tüccarı olan Oy pusulası paylaşacak kadar Akp'li. Ustası ise havuzun yalan haber prensi" ifadelerini kullandı. 
twitter takip