Larissa Gacemer'in açıklaması gündem oldu: 'Bir kadına bu açıklamayı yaptıranlar utansın...'

ABONE OL

Manken ve oyuncu Larissa Gacemer'in kendisine gelen çocuk yorumları üzerine yaptığı açıklama gündem oldu. Çocuğu olamadığını açıklayan Larissa Gacemer'e yapılan yorumlara ünlü isimler başta olmak üzere tepki gösteren paylaşımlar geldi.

Eski basketbolcu Burak Gacemer ile evli olan Brezilyalı manken Larissa Gacemer, kendisine sürekli sorulan ‘Neden çocuğunuz yok’ sorularına isyan etti.
 
Larissa Gacemer Instagram hesabından yayınladığı bir video ile doğuştan gelen bir hastalık nedeniyle çocuk sahibi olamadığını açıkladı. 
 
Durumu kendisinin de eşininin de kabullendiğini ifade eden Larissa Gacemer, "Allah bei böyle yarattı. Kabul ettim. Ama siz bana inanılmaz kötü yorumlar yazıyorsunuz. Sadece bana değil herkese böyle şeyler yazıyorsunuz. İnsanlar ne yaşıyor bilemezsiniz. Lütfen benden örnek alın, başka kimseye kötü birşey yazmayın" açıklamasını yaptı.
 
Larissa Gacemer'in açıklaması sosyal medya gündem olurken söz konusu tarzda yorum yapanları eleştiren kullanıcılar, "Bu kadına bu açıklamayı yapmak zorunda bırakan zihniyet. Lütfen bir an önce kendi hayatlarına dönün. Kimsenin hayatı sizi ilgilendirmez. Bilmeden bir kalbi böyle kırabilirsiniz işte" yorumlarıyla Gacemer'e destek oldu.
 
Geçtiğimiz günlerde "Doğurmak istemeyebilirdim. Bu beni daha az kadın yapmazdı. Anne olmak istemeyen kadınları daha az kadın olmuyor. Anneliğin kutsanmasından çok rahatsız oluyorum. Bunun da kadınlara bir baskının yolu olduğunu düşünüyorum. Dünyada herhangi bir canlıya karşılıksız emek veren herkes benim için annedir" sözleriyle gündem olan ünlü oyuncu Hazal Kaya da bu açıklamasından sonra, Larissa Gacemer'e destek veren bir paylaşım yaptı.
 
Anlatmaya çalıştığının bu tarz birşey olduğunu belirten Hazal Kaya bir kadına bedeniyle ilgili böyle bir açıklama yapmak zorunda bırakan herkesin utanması gerektiğini söyleyerek şu paylaşmını yaptı:
 
Beni böyle kabul etti' demen çok dokundu bana. Öylesi, böylesi yok. Şahane bir kadınsın. Eksiğin olmadığı gibi fazlan da var.
 
Dışın kadar için de fazla güzel, belli. Bir an dertlenme kötü ruhlar yüzünden.
 
Söylemeye çalıştığım tam olarak buydu dün mevzu olan videoda. Bir kadını bedeniyle ilgili böyle bir açıklama yapmak zorunda bırakan herkes utansın.
 
İnsanlara hadsiz sorular soracağınıza, kendinize bir sorun: Bana ne....
twitter takip