Koronavirüsü yenen Burak Akkul'dan normalleşme yorumu: 'Sağlık yerine ekonomiyi seçiyorlar... '

Koronavir%C3%BCs%C3%BC+yenen+Burak+Akkul%E2%80%99dan+normalle%C5%9Fme+yorumu:+%E2%80%99Sa%C4%9Fl%C4%B1k+yerine+ekonomiyi+se%C3%A7iyorlar...+%E2%80%99
ABONE OL

Gördüğü Covid-19 tedavisiyle kamuoyunun yakından takip ettiği birisi olan sunucu Burak Akkul'dan normalleşme sürecine ilişkin bir yorum geldi.

20 gün yoğun bakımda uyutularak ağır bir koronavirüs tedavisi gören ünlü sunucu Burak Akkul, dünya genelinde başlayan normalleşme süreci hakkında bir yorumda bulundu.
 
Normalleşme sürecine başlamak için erken olduğunu düşündüğünü belirten Akkul, dünyanın sağlık yerine ekonomiyi seçtiğini ifade etti.
 
Normalleşme sürecinin ekonominin zarar görmemesi için erken başladığını ima eden Burak Akkul, "Şaşırmıyoruz. Sonuçları endişeyle bekliyoruz" yorumunda bulundu.
 
Dünyayının çeşitli ülkelerini gezerek yaptığı 'Çok Gezenti' programının çekimleri için yurtdışında bulunurken koronavirüse yakalanan Burak Akkul, hastalığı ve tedavi süreci boyunca kamuoyunun yakından takip ettiği birisi olmuştu.
 
20 gün uyutularak tedavi gören ve 17 kilo veren Burak Akkul, kaslarındaki zayıflama nedeniyle fizik tedavi görerek tedavisine evinden devam ediyor. 
 
Bura Akkul'un bu yorumuna bazı takipçileri destek verirken bazı takipçileri de, "Biz de esnafız. Gelirimiz yok. Tedbir alıp çalışmaktan başka çaremiz yok. Ne yapabiliriz ki başka" diyerek karşı çıktı. 
 
twitter takip