Koronavirüs ile mücadele devam ediyor! Bakan Koca yeni oranları açıkladı!

Koronavir%C3%BCs+ile+m%C3%BCcadele+devam+ediyor%21;+Bakan+Koca+yeni+oranlar%C4%B1+a%C3%A7%C4%B1klad%C4%B1%21;
ABONE OL

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün akşam koronavirüs ile ilgili yeni verileri açıkladı. Bakan Koca, iyileşen hasta sayısında önemli bir artış olduğunu dile getirdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca koronavirüs vakaları ile ilgili son gelişmeleri düzenli olarak sosyal medya hesaplarından duyurmaya devam ediyor.
 
Bakan Koca'nın dün akşam açıkladığı son verilere göre; Türkiye'de görülen vaka sayısı toplam 23.934 oldu. Dün 3.013 pozitif vaka ortaya çıktı.
 
Hayatını kaybedenlerin sayısı ise; dün 76 kişinin vefatı ile birlikte toplamda 501'e yükseldi.
 
Vefat sayısının giderek artmasıyla panikleyen halka ise Fahrettin Koca, iyileşen hasta sayısında önemli bir artış olduğunu söyledi.
 
Bakan Koca, açıklamasında; "Dün toplam 484 olan iyileşen hasta sayımız bugün 786’ya ulaştı. Virüs gücünü temas ortamından alıyor. Virüse bu fırsatı tanımayalım" diyerek sosyal haraketlilik konusunda vatandaşları bir kez daha uyardı.
 
 
Fahrettin Koca'nın bu paylaşımına vatandaşlar ise yine, işe gitmek zorunda oldukları için sokakta bulunmak zorunda olduklarını ve dikkat etseler de virüs kapma tehlikesiyle karşı karşıya olduklarını belirten mesajlar yazarak sokağa çıkma yasağı talebinde bulundu. 
 
Bazı vatandaşlar ise kalabalık ortamlarda takılması zorunlu hale getirilen maskelerin halka satılmasını değil bedava dağıtılmasını istediklerini belirten yorumlar yaptı.
 
twitter takip