Korkusuz yazarı Barış Yarkadaş'tan gazetecilere 'malvarlıklarınızı açıklayın' çağrısı!

Korkusuz+yazar%C4%B1+Bar%C4%B1%C5%9F+Yarkada%C5%9F%E2%80%99tan+gazetecilere+%E2%80%99malvarl%C4%B1klar%C4%B1n%C4%B1z%C4%B1+a%C3%A7%C4%B1klay%C4%B1n%E2%80%99+%C3%A7a%C4%9Fr%C4%B1s%C4%B1%21;
ABONE OL

Korkusuz gazetesi yazarı Barış Yarkadaş, son günlerde gündemi sıklıkla meşgul eden 'rüşvet alan gazeteciler' konusunu köşesine taşıdı.

Korkusuz gazetesi yazarı Barış Yarkadaş, son günlerde gündemi sıklıkla meşgul eden "rüşvet alan gazeteciler" konusunu köşesine taşıdı. Yarkadaş, gazetecilerin malvarlıklarını açıklamaları gerektiğini ifade etti.

Yarkadaş'ın bugünkü yazısından  ilgili bölüm şöyle:

"Gazeteciler malvarlığını açıklasın

Önce organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in yaptığı açıklamalar ardından ise ‘’hayırsever iş insanı” olarak lanse edilen Sezgin Baran Korkmaz’ın etrafında gelişen olaylar, medyayı tartışmaların odağına oturttu. Birçok gazetecinin Sezgin Baran Korkmaz  ile “allengirli işlere” girdiği, meslek etiğine aykırı para alışverişi yaptığı iddiaları ortalığı kapladı. Geçen hafta TV 100’de katıldığım Sağlı – Sollu programında tüm meslektaşlarımıza bir çağrı yapmış ve “Gelin Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin hakemliğinde hepimiz malvarlıklarımızı açıklayalım” demiştim.

Bu çağrımı bir kez de KORKUSUZ sütunlarından yineliyorum. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti bu çağrıya öncülük ederse, kimin sadece gazetecilik yaparak yaşamını sürdürdüğü kimin ise mesleğini pis işlere alet etiğini hepimiz öğrenmiş oluruz."

twitter takip