Kıraç: Milli Takımın başarısızlığından tamamen ben sorumluyum

K%C4%B1ra%C3%A7:+Milli+Tak%C4%B1m%C4%B1n+ba%C5%9Far%C4%B1s%C4%B1zl%C4%B1%C4%9F%C4%B1ndan+tamamen+ben+sorumluyum
ABONE OL

Türkiye’nin İtalya'dan sonra Galler'e de mağlup olmasına 'Haydi' şarkısı üzerinden tepki gösteren Kıraç, 'Özür diliyorum! Milli Takımın başarısızlığından tamamen ben sorumluyum' dedi.

Şarkıcı Kıraç, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020)'nda mücadele eden A Milli Futbol takımı için "Haydi" şarkısını yazdı.

Kıraç, hazırladığı şarkıyı Twitter hesabından "Haydi! Milli Takım! Ay yıldızlı formayı giydiğinizde artık siz de birer Mehmetçiksiniz" ifadeleriyle paylaştı.

Şarkıda da benzer sözlere yer verildi. Sosyal medyada kısa sürede gündem olan şarkıyla ilgili çok sayıda paylaşım yapıldı. Twitter'da yapılan paylaşımlarda "Savaşa mı gidiyoruz" eleştirisi yapıldı.

Daha önce eleştirilere “Olmayan ne?” diye cevap veren Kıraç, Türkiye’nin İtalya'dan sonra Galler'e de mağlup olması üzerine sosyal medya hesabı üzerinden yeni bir paylaşımda bulundu.

“Özür diliyorum” diyen Kıraç, şunları yazdı:

Milli Takımın başarısızlığından tamamen ben sorumluyum.

Neden “Milli” takıma milli duyguları öne çıkaran, mehmetçik gibi bayrak gibi ortak olması gereken değerlerimizden “marş” yaptım ki? Hem de kimseden tek kuruş almadan ve beklemeden.

 

twitter takip