Kılıçdaroğlu'ndan SADAT'a baskın: Burası terörist yetiştiren bir kurumdur

K%C4%B1l%C4%B1%C3%A7daro%C4%9Flu%E2%80%99ndan+SADAT%E2%80%99a+bask%C4%B1n:+Buras%C4%B1+ter%C3%B6rist+yeti%C5%9Ftiren+bir+kurumdur
ABONE OL

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, SADAT'ın önüne gelerek basın açıklaması yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu sabah partisinin İstanbul İl Başkanlığı'ndan olağanüstü MYK toplantısı düzenlemişti. Bu toplantı sonrası il binasından ziyaretler gerçekleştirmek için ayrılan Kılıçdaroğlu, öğleden sonra İstanbul Beylikdüzü'nde Uluslararası Savunma Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin (SADAT) önüne gitti.

SADAT'ın önünde açıklama yapan Kılıçdaroğlu, "Burası terörist yetiştiren bir kurumdur" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları şöyle oldu:

"Türkiye asla paramiliter kuruluşlara, kurumlara, kişilere teslim edilmeyecektir. Seçim güvenliği önemlidir. Önünde bulunduğumuz SADAT bir paramiliter kuruluştur. Daha düne kadar Erdoğan'ın danışmalığını yapıyordu bunlar. Bu kuruluşun hedefleri arasında gayri nizami harp eğitimi de var. Dikkatini çekmek isterim kamuyonunu; gayri nizami harp eğitim var. Yani sabotaj, baskın, pusu kurma, suikast ve teftiş... Teftişin bugünkü diliyle Arapça terör olarak tanımlanıyor, Türkçesi de terör. Burası terörist yetiştiren bir kurumdur."

twitter takip