Kılıçdaroğlu'ndan 'adaylık' yanıtı: Abdullah Gül’ü herhangi bir yerde konuşmadık

K%C4%B1l%C4%B1%C3%A7daro%C4%9Flu%E2%80%99ndan+%E2%80%99adayl%C4%B1k%E2%80%99+yan%C4%B1t%C4%B1:+Abdullah+G%C3%BCl%E2%80%99%C3%BC+herhangi+bir+yerde+konu%C5%9Fmad%C4%B1k
ABONE OL

Ahmet Takan, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun, ‘Abdullah Gül’ defterini bir daha açılmamak üzere kapattığını söyledi.

Bugünkü yazısına, “Tansiyonun düşmediği gergin siyaset ortamında, dün, Ankara’da, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun yazılı medya temsilcileri ve yazarlara verdiği sabah kahvaltısının konuğuyduk” diyerek başlayan Korkusuz yazarı Ahmet Takan, devamında “‘CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığına aday olacak mı olmayacak mı’ sorusunun cevabı hâlâ net değil. Kılıçdaroğlu, çok ince ve nazik bir strateji izliyor. Millet İttifakı’nın nabzını çok iyi tutuyor, dengeleri de çok dikkatli takip ediyor” değerlendirmesini yaptı.

DEFTERİ KAPATTI

Takan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’a “aday olma” dediği yönündeki iddiaların da sorulduğunu kaydetti.

Takan'ın yazısının ilgili bölümü şöyle:

“Kılıçdaroğlu, iddiaları net bir dille yalanladı. 'Cumhurbaşkanı adayı devleti bilen, tanıyan kişi olacak' tarifinden Abdullah Gül’ü mü kast ediyordu Kılıçdaroğlu?.. CHP lideri, 'Abdullah Gül’ü herhangi bir yerde ne konuştuk ne telaffuz ettik. Etrafta devleti bilen, tanıyan binlerce kişi var' diyerek o defteri bir daha açılmamak üzere kapatmış oldu.”

twitter takip