'Keyfini çıkarın, aşılandım' videosuna sosyal medyada tepki yağdı: Halk hiç bu kadar aşağılanmamıştı

%E2%80%99Keyfini+%C3%A7%C4%B1kar%C4%B1n,+a%C5%9F%C4%B1land%C4%B1m%E2%80%99+videosuna+sosyal+medyada+tepki+ya%C4%9Fd%C4%B1:+Halk+hi%C3%A7+bu+kadar+a%C5%9Fa%C4%9F%C4%B1lanmam%C4%B1%C5%9Ft%C4%B1
ABONE OL

AKP'nin 'silinen videolarına' bir yenisi daha eklendi. Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı ‘Go Türkiye’ hesabından paylaşılan video, Twitter'da gelen tepkilerin ardından silindi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın, "Go Türkiye" isimli seyahat rehberi platformunun yabancı turistler için hazırladığı reklam filmi, Twitter'da büyük tepkiyle karşılandı. "Go Türkiye'nin hesabından paylaşılan videoda turizm çalışanlarının taktığı maskede “Keyfini çıkarın; aşılandım” yazısının olduğu görülüyor.

Video paylaşılırken ise “Temizlenmiş tatil köyleri ve aşılanmış personel! Biz buna turizm için çifte güvenlik diyoruz” ifedelerine yer verildi.

Geçtiğimiz günlerde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun “Turistin görebileceği herkesi mayıs sonuna kadar aşılayacağız ki tedbirlerimizi alalım” sözleri büyük tepki toplamıştı. Bu sözlerin hemen ardından dolaşıma sokulan bu video ise, vatandaşları bir hayli kızıdırdı.

Video, gelen tepkilerin ardından silindi.

 

twitter takip