Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yerli 'La Casa De Papel' yorumu: O çoktan çekildi! Duvardan değil, arka kapıdan girdiler

Kemal+K%C4%B1l%C4%B1%C3%A7daro%C4%9Flu%E2%80%99ndan+yerli+%E2%80%99La+Casa+De+Papel%E2%80%99+yorumu:+O+%C3%A7oktan+%C3%A7ekildi%21;+Duvardan+de%C4%9Fil,+arka+kap%C4%B1dan+girdiler
ABONE OL

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İspanyol dizisi La Casa De Papel'in Türk versiyonunun çekileceği haberiyle ilgili Twitter'dan görüş bildirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter adresinden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"La Casa De Papel'in Türkiye versiyonu geliyor" haberini alıntılayan Kılıçdaroğlu, paylaşıma "Yalnız bu ülkede o çoktan çekildi. Öyle dizi falan değil, kısa film yaptılar. Duvardan değil, arka kapıdan girdiler."

 

Önceki gün basına yansıyan haberlerde, dünyaca ünlü Netflix dizisi La Casa De Papel'in komediye uyarlanmış Türkiye versiyonu olan "La Hay De Maske"nin filminin çekimlerine başlandığı açıklanmıştı. Filmin oyuncu kadrosunda Ayhan Taş, Burak Satıbol, Nuri Alço, Tuğba Özay, Serhat Bahadır, Hüseyin Elmalıpınar, Ekin Ataizi, Yakup Akar ve Latif Doğan yer alacağı belirtilirken, karakterlerin adlarını, İzmir, İstanbul, Sivas, Yozgat gibi şehirlerden alacağı ifade edilmişti.

 

twitter takip