Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a dislike göndermesi: 'Çok şey ifade ediyor'

Kemal+K%C4%B1l%C4%B1%C3%A7daro%C4%9Flu%E2%80%99ndan+Cumhurba%C5%9Fkan%C4%B1+Erdo%C4%9Fan%E2%80%99a+dislike+g%C3%B6ndermesi:+%E2%80%99%C3%87ok+%C5%9Fey+ifade+ediyor%E2%80%99
ABONE OL

Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın video konferansının yorumlara kapatılmasına tepkisini Twitter hesabından paylaştığı video ile gösterdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından paylaştığı video gençlere mesaj verdi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın video konferansının yorumlara kapatılmasına gönderme yaptı. 
 
AK Partili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçen Cuma günü YKS öncesi YouTube kanalı üzerinden  sınava girecek öğrencilerle bir araya gelmişti. Canlı yayına yapılan "Size oy moy yok" yorumlarının ardından da konferans yorumlara kapatılmıştı.
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu da bu olaya paylaştığı video ile tepki gösterdi.
 
Kılıçdaroğlu Twitter hesabından yayınladığı videoyu "Sevgili Gençler, “yorumlarınızı engelleyerek” haklılığınızı bastırmak isteyenler oldu. Sizi susturabileceğini zannedenler çok yanılıyor. Zira bir dislike bile çok şey ifade ediyor. Sesinizi duyacağımıza ve daima sesinizi duyuracağımıza söz veriyorum" notuyla paylaştı.
 
Kılıçdaroğlu'nun paylaştığı videoda ise "Kafese kapattılar bizi" sözleriyle rap müzik eşliğinde YKS'ye tepki gösteriliyor.
 
 
 
twitter takip