Karar sonrası Ahmet Kural'dan ilk açıklama!

Karar+sonras%C4%B1+Ahmet+Kural%E2%80%99dan+ilk+a%C3%A7%C4%B1klama%21;
ABONE OL
Şarkıcı Sıla Gençoğlu ve oyuncu Ahmet Kural arasında yaşanan şiddet olayına ilişkin davada karar bugün verildi. Ahmet Kural, olayın yaşandığı dönemde aşk yaşadığı Sıla'yı darp etme suçundan 16 ay 20 gün hapis cezasına çarptırıldı.
Karar sonrası Ahmet Kural'dan da ilk açıklama geldi. Kural açıklamasında duruşmada uyuşturucu kullandığına dair mahmemeye sunulan belgenin doğru olmadığını ve bir üst mahkemeye itirazda bulunacağını söyledi.
Kural'ın açıklamaları şu şekilde:
Şiddette kesinlikle bulunmadım. Bu iki sevgili arasında gerçekleşen bir olaydı. Eline almış bir belge 2009 yılında yapmış olduğum bir hatanın belgesi eline almış sallıyor.
Ben mahkemede de söyledim, ikimize de test yapsınlar… Eğlence görüntüleri var 18 saat sonra, benimle dalga geçtikleri… O görüntüleri mahkeme gündeme bile almadı. Ağıt ölülerin arkasından yakılır… Ben hapis cezası almadım, bir üst mahkeme var. Bu iş daha bitmedi. Kendisi şiddete meyilli bir insandır, hem kadına hem de erkeğe… Hem psikolojik hem de fiziksel şiddeti çok sever.
Ahmet Kural'ın avukatı Sibel Aydın, basın mensuplarının 'hapis cezası' sorusu üzerine 'Ahmet Kural'ın şuan hapis yatma durumu söz konusu değil, cezası ertelendi ve para cezasına çevrilmedi.' dedi
twitter takip