İstanbul Havaalanı'ndaki aksaklıklar Hazal Kaya'yı da kızdırdı!

%C4%B0stanbul+Havaalan%C4%B1%E2%80%99ndaki+aksakl%C4%B1klar+Hazal+Kaya%E2%80%99y%C4%B1+da+k%C4%B1zd%C4%B1rd%C4%B1%21;
ABONE OL
Atatürk Havaalanı'nın geçen ay taşınmasıyla yolcuların yeni adresi olan İstanbul Havaalanı'ndaki eksiklik ve aksaklıklar zaman zaman sosyal medyanın gündemine geliyor.  İstanbul Havaalanı'ndan şikayet eden isimlerden bir tanesi de ünlü oyuncu Hazal Kaya oldu. Yeni havaalanını kullanan Hazal Kaya İnstagram hesabından paylaştığı paylaşımda, havalimanına araç girişiminde yaşadığı sıkıntı anlattı ve konuyla ilgili bir yetkili ile görüşemediklerinden şikayet etti. Hazal Kaya havaalanı yöneticilerine sitem ettiği mesajında şu ifadelere yer verdi:

Acil bir durumumuz, hastamız vs. olsa kapısına ticari taksi hariç hiçbir aracın yanaşamadığı bir kapı burası. İçeride buna dair hiçbir bilgilendirme yok. Önüne ticari olmayan bir araç gelecekse ancak otoparktan ulaşım var ve otoparka girdiğiniz anda ücret ödemeniz gerekiyor.

Alanda bilgi vermek ve yardım etmek üzere çok tatlı genç arkadaşlarımız var ama elbette yapabilecekleri sınırlı, üstlerine ulaşmak, görüşme mümkün değil. Müşteri hizmetlerine şikayetlerinizi iletmek isterseniz de yoğunluktan ulaşmanız mümkün değil. Şaşırmadım ilk defa kullandım bu havaalanını gerçekten şahane deneyim!"

 
twitter takip