Mustafa Hoş'un yeni adresi belli oldu!

Mustafa+Ho%C5%9F%E2%80%99un+yeni+adresi+belli+oldu%21;
ABONE OL

uzun süredir televizyon ekranlarından uzak olan deneyimli gazeteci Mustafa Hoş'un yeni adresi KRT TV oldu.

Geçtiğimiz mart ayında kurduğu YouTube kanalını kapatan gazeteci Mustafa Hoş'un yeni adresi KRT TV oldu. Hoş, bundan sonra KRT TV ekranlarında yer alacak.

Hoş hakkındaki haberi, KRT TV Genel Müdürü Adnan Bulut, sosyal medya hesabından paylaştı.

Bulut, paylaşımında şu ifadeleri kullandı;

"Bu akşam Mustafa Hoş dostumuzun adı çok geçti. Madem bu kadar gündeme geldi ismi dostumuzun; müjdeyi erkene çekelim. Saygın gazeteci Mustafa Hoş bundan böyle KRT TV ekranında olacak."

 

MUSTAFA HOŞ KİMDİR?

Mustafa Hoş, gazeteciliğe Zonguldak'ta başladı. Zonguldak'ta yerel İnanış gazetesi ve Günaydın muhabirliği yaptı. Günaydın GazetesiAnkara büroda muhabir haber müdür olarak çalıştı. Daha sonra İstanbul'da Star Tv kanal 6 televizyonlarında haber müdürü ve yayın koordinatörü ve genel yayın yönetmenigörevini yürüttü.Tv8 kanalının kurucu kadrosunda görev aldı. Metin Uca ile Günaydın Türkiye ve Pişti gibi programları hayata geçirdi. 24 kanalını kurdu ,genel müdürlüğünü yaptıhaber televizyonculuğunda yeni bir dönemi başlatan moderatör sistemini hayata geçirdi.24 kanalından baskı gelince de istifa etti. "Zamanın Ruhuna Rağmen", "Abluka", " Bigboss ", "Çığlık" ve "Neo Türkiye'nin Panzehiri Hafızadır" isimli kitapları yazdı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gerçek hayat öyküsünü yazdığı Bigboss kitabından dolayı hakkında 5 dava açıldı. Toplamda 10 yıl hapis cezası ile yargılanıyor ve 200 bin lira tazminat isteniyor. Hoş, kurucusu olduğu YouTube haber kanalı Babıali TV'nin yayın hayatına geçtiğimiz aylarda son vermişti.

 
twitter takip