İsmail Hacıoğlu ve Merve Çağıran'dan düşündüren paylaşımlar! İlişkileri var mı?

%C4%B0smail+Hac%C4%B1o%C4%9Flu+ve+Merve+%C3%87a%C4%9F%C4%B1ran%E2%80%99dan+d%C3%BC%C5%9F%C3%BCnd%C3%BCren+payla%C5%9F%C4%B1mlar%21;+%C4%B0li%C5%9Fkileri+var+m%C4%B1?
ABONE OL

İsmail Hacıoğlu, son günlerde hakkında çıkan evliliğini rol arkadaşı Merve Çağıran ile ilişkisi nedeniyle bitirdi haberleri için bir paylaşımda bulundu. Merve Çağıran ise Twitter hesabından bir açıklama yaptı. İki oyuncunun sözleri, ilişki iddialarının doğru olduğunu düşündürdü.

Dört yıllık eşi ve kızı Yemin'in annesi Duygu Kumarki'den geçtiğimiz günlerde boşanan ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu, Çocuk dizisindeki partneri Merve Çağıran ile aşk yaşadığı iddiaları hakkında imalı bir paylaşım yaptı.
 
Geçtiğimiz Ocak ayında ekranlara veda eden 'Çocuk' dizisinde birlikte rol alan Merve Çağıran ve İsmail Hacıoğlu'nun aşk yaşamaya başladığı ve Bozburun'da birlikte tatil yaptıkları iddia edildi. İsmail Hacıoğlu'nun dört yıllık evliliğinin bitme nedeninin bu ilişki olduğu da iddialar arasında yer aldı.
 
Konu hakkında Merve Çağıran ve İsmail Hacıoğlu net olmasa da düşündürücü bir açıklamalarda bulundu.
 
Basına yansıyan haberlerde; boşanma sebebi olarak anılan Merve Çağıran, Twitter hesabından "Sebep dediğiniz şeyler bazı süreçlerin içinde yepyeni bi durum olabiliyor bazen..detay bilmeden, kişileri tanımadan yaptığınız yorumlar asla yerine oturmuyor..o yüzden oldu diye bi durum asla yok..her şey bu kadar basit ve her hikaye birbirinin aynısı olmadığı için. Yani tahmin edemezsiniz bazı şeyleri..kafanızda kurduğunuz gibi,benzer hikayelerle yüzeyselleştirdiğimiz gibi olamaz..kötülük yoktur içinde..yıkım yoktur..niyetler ve süreçler sandığınız gibi gelişmemiştir" açıklamasını yaptı. 
 
 
Hacıoğlu ise, Instagram hesabından paylaştığı bir fotoğrafının altına "Gerçekten size ne ki. Kime ne. Neyi ne kadar biliyorsunuz ki... Garip" notunu düşerek net bir açıklama yapmasa da, iddiaların doğru olduğunu düşündüren ifadeler kullandı. 
 
 
twitter takip