İsmail Dükel'in yerine yayına çıkan Mustafa Balbay: 'Gözaltına alınan milyonların haber alma hakkıdır'

%C4%B0smail+D%C3%BCkel%E2%80%99in+yerine+yay%C4%B1na+%C3%A7%C4%B1kan+Mustafa+Balbay:+%E2%80%99G%C3%B6zalt%C4%B1na+al%C4%B1nan+milyonlar%C4%B1n+haber+alma+hakk%C4%B1d%C4%B1r%E2%80%99
ABONE OL

Tele1 kanalının Ankara Temsilcisi ve program sunucusu İsmail Dükel'in gözaltına alınmasının ardından bu sabahki yayını Mustafa Balbay sundu.

Tele1 ekranlarında Kulis programını sunan Ankara Temsilcisi İsmail Dülek'in bu sabah gözaltına alınması nedeniyle programı Mustafa Balbay sundu.
 
Tele1'den yapılan açıklamada; dayanışma için programı Mustafa Balbay'ın ifade edilirken, Balbay da İsmail Dülek'in gözaltına alınmasına tepkisini hem yayından hem de sosyal medya hesabından gösterdi.
 
İsmail Dülek, bu saat saatlerinde Ankara'daki evinde Terörle Mücadele ekipleri tarafından gözaltına alındı. Kanalın genel yayın yönetmeni Merdan Yanardağ, Medyakoridoru'na yaptığı açıklamada; gözaltı nedeni hakkında kendilerine açıklama yapılmadığını, bağımsız medyaya gözdağı verilmek istendiğini düşündüğü belirterek "Bir terörle mücadele şubesinin soruşturmasını gerektirecek herhangi bir durumun olduğunu zannetmiyoruz" dedi.
 
Dülek'in gözaltına alınmasının ardında da, Tele1 ekranlarında yayınlanan 'Kulis' programını Mustafa Balbay sundu.
 
Balbay, Dikel'in ifade için emniyete çağrılmadan sabah saatlerinde gözaltına alınmasını "Dükel’i emniyetten çağırsalar, “program bitsin, geliyorum” der! Gözaltına alınan milyonların haber alma hakkıdır" diyerek eleştirdi. 
twitter takip