'İktidar kanallarında asıl gerçekler mikrofon kapalıyken söylenir'

%E2%80%99%C4%B0ktidar+kanallar%C4%B1nda+as%C4%B1l+ger%C3%A7ekler+mikrofon+kapal%C4%B1yken+s%C3%B6ylenir%E2%80%99
ABONE OL

Sözcü gazetesi yazarı Bekir Coşkun bugünkü yazısında NTV'de öğle haberlerini sunan Oğuz Haksever'in geçtiğimiz gün yaşadığı canlı yayın kazasını kaleme aldı.

Sözcü gazetesi yazarı Bekir Coşkun bugünkü yazısında NTV'de öğle haberlerini sunan Oğuz Haksever'in geçtiğimiz gün yaşadığı canlı yayın kazasını kaleme aldı.

Oğuz Haksever'in mikrofonu açık unutulunca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Yassıada'dan yaptığı açıklamalar sırasında sesi yayına yansımış be "Neresi yaslı be, canına okumuşsun.." dediği duyulmuştu.

Oğuz Haksever de yaptığı açıklamada bu sözleri aslında Cumhurbaşkanı Erdoğan için değil projeyi yapanlar için söylediğini ve ses masasından sesi kesildiği için söylediklerinin tamamının duyulmadığını açıklamıştı.

Bu olayı köşesine taşıyan Bekir Coşkun, hükümete yakın yayın çizgisindeki kanallarda çalışan habercilerin gerçek fikirlerini söyleyemediğini ifade etti.

NTV için "Cumhurbaşkanının gazabından ödü kopan televizyon" diye söz eden Bekir Coşkun Oğuz Haksever'in 17 senedir ilk defa bu kadar dikkat çektiğini vurguladı.

Bekir Coşkun'un bugünkü yazısı şöyle:

Yandaş televizyonların yayın süreleri toplansa, binlerce sene eder, dinleyen yok... Ama mikrofon iki saniye açık unutulsun, memleket ayağa kalkıyor... Cumhurbaşkanı, Yassıada'da yaptıklarını anlatırken "Yaslı ada" dedi...

Yandaş televizyonda mikrofonu açık unutmuşlardı, yayındaki Oğuz Haksever "Neresi yaslı be, canına okumuşsun..." demesiyle kıyamet koptu. Oğuz 17 senedir anlatıyordu, böyle ilgi çekmemişti... ...

Kısacası iktidarın televizyonlarının normal yayınlarındakine bakmayın siz... Asıl gerçekler mikrofonlar kapalıyken söylerler... Normal yayında söylediklerine kendileri de inanmaz.  Böyle bir hüzündür Türk medyasının hali... Her gün onlarca anlı-şanlı yayıncı ekrana çıkar ve inanmadıklarını millete anlatarak resmen kandırırlar... Arada mikrofonu açık unuttuklarında, hah... O dur gerçek... Hakikaten canına okumuşsun memleketin...

Yazının tamamını okumak için TIKLAYINIZ

twitter takip