İki farklı açıklama! CHP’nin Gündoğdu mitingine kaç kişi katıldı?

%C4%B0ki+farkl%C4%B1+a%C3%A7%C4%B1klama%21;+CHP%E2%80%99nin+G%C3%BCndo%C4%9Fdu+mitingine+ka%C3%A7+ki%C5%9Fi+kat%C4%B1ld%C4%B1?
ABONE OL

Millet ittifakının İzmir Gündoğdu Meydanına kaç kişinin katıldığı tartışma çıkardı. CHP cephesi; AK Parti mitinginden en az 4 kat fazla kalabalığın toplandığını bildirdi. AK Parti ise iki miting arasında fark olmadığını savundu.

Gündoğdu Meydanı bir gün arayla Cumhur ve Millet ittifakının mitingine ev sahipliği yaptı. AK Parti cephesi mitinglerine en az 220 bin kişinin katıldığını ifade etti.

CHP; bugünkü mitingini “tarihi” olarak değerlendirdi. Gündeme Bakış’a konuşan CHP’liler, “AKP’nin mitinginin arka tarafı boştu. Bu görüntülere net bir şekilde yansıdı. AKP'nin mitinginden en az 4 kat fazla kalabalık vardı. Gündoğdu’ya bugün 750-800 bin kişi geldi” değerlendirmesinde bulundu.

AK PARTİ: AYNI

Gündeme Bakış’a AK Parti yetkilileri ise, “Bizim mitingimiz genişten dara doğru gidiyordu. CHP'nin mitingi ise dar ve uzundu. O yüzden kalabalık fazla gözüktü. Her iki miting üç ağağı beş yukarı aynıydı” görüşünü paylaştı. 

twitter takip