İçerikler bu sefer kadınlar için! Bilgikadinda.com yayın hayatına başladı!

%C4%B0%C3%A7erikler+bu+sefer+kad%C4%B1nlar+i%C3%A7in%21;+Bilgikadinda.com+yay%C4%B1n+hayat%C4%B1na+ba%C5%9Flad%C4%B1%21;
ABONE OL

Kadınlar için sağlık, güzellik, sağlık, çocuk, psikoloji, kültür-sanat- moda gibi içeriklerin bulunduğu internet sitesi yayın hayatına başladı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını sürecinde dahi, Türkiye’nin her yerinden, ‘durmak yok’ diyen rol model kadınlar bir araya geldi.
 
Her zaman bilginin önemli olduğuna vurgu yapan kahraman kadınlar güç birlikteliği yaptı. Birbirinden farklı alanlarda, konusunda uzman ve geniş vizyon sahibi kadınlardan oluşan kadrosuyla, sağlıktan güzelliğe, çocuktan psikolojiye, kültür-sanattan modaya kadar yaşamı dokumaya dair tüm konularda kaliteli içeriklerin bulunduğu ve okuyucuların yaşam yolculuğunuzda ilham alabileceği “bilgikadinda.com” web sitesi, bugün itibarıyla yayın hayatına başladı.
 
Yeşim Gök tarafından hayata geçirilen ve medya koçluğunu Türkiye’nin yaşam koçu Murat Çuhadar’ın yaptığı dijital platfom, birbirinden değerli uzmanların hem görsel aktarımları hem de kaleme aldıkları yazıları ile tüm merak edilenleri cevaplayacak.
 
Türkiye’nin bu alandaki ilk dijital medya grubu olarak alana hızlı ve iddialı bir giriş yapan “bilgikadinda.com” okuyucuları bilgilendirirken aynı zamanda yaşamlarına ayna tutmayı amaçlıyor.
 
Yeni internet sitesi yayına başladığı ilk günden okuyucularına "İçeriklerimizde, siz de kendi hayatınızdan bulabileceğiniz esintilerin güçlü ve kahraman bir rüzgara dönüşmesini istiyorsanız, unutmayın ki: Bilgi kadında" mesajını verdi.
twitter takip