Hürriyet Gazetesi muhabiri ile Fatih Altaylı'nın polemiği büyüyor! Ertuğrul Özkök de dahil oldu!

H%C3%BCrriyet+Gazetesi+muhabiri+ile+Fatih+Altayl%C4%B1%E2%80%99n%C4%B1n+polemi%C4%9Fi+b%C3%BCy%C3%BCyor%21;+Ertu%C4%9Frul+%C3%96zk%C3%B6k+de+dahil+oldu%21;
ABONE OL

Hürriyet Gazetesi muhabiri İsmail Er'in sözlerine Fatih Altaylı'dan cevap gelince polemik büyüdü. İsmail Er'in de suçlamalarına devam etmesiyle medya dünyasında yeni bir polemik başladı.

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kendisini Hürriyet çalıştığı dönemde yakınlarını işe sokmakla ve ilişkilerini kullanarak ajanslar kurup batırmakla suçlayan Hürriyet muhabiri İsmail Er'e cevap verdi.
 
Fatih Altaylı, İsmail Er'in "Eşini damadını gazetede işe soktu" ifadesine cevap vererek "Eşim Hürriyet'te hiç çalışmadı. Gazete kapısından sadece 3 kere girmiştir. Ben Hürriyet'te çalışırken kızım 3 yaşındaydı. Hangi damat" mesajını yayınladı.
 
İsmail Er'e dava açacağını ifade eden Altaylı, Twitter'dan "İsmail Er eşimin ve olmayan damadımın Hürriyetle ne işi olduğunu mahkemede anlatırsın. Bu işler. Yalan haberlerine benzemez" açıklamasını yaptı.
 
 
İsmail Er yeni paylaşımlar yaparak Fatih Altaylı'yı suçlamaya devam etti.  İsmail Er, paylaşımlarıyla Hürriyet'in eski genel yayın yönetmeni Ertuğrul Özkök'ü de suçladı. Er, paylaşımında Özkök döneminden söz ettiğini belirterek "X, GYY E.Ö dönemini kastettim. O aynı kaptan su içiyorlar sesleri çıkmıyor GYY'nin Damadı, çocukları kurumların başındaydı. Gazetecilik şantaj işi değil. Turgay Ciner'e kaçakçı diyeceksin sonra kurumunda sorumluluk alacaksın. Buna ne derler biliyormusun" mesajını yayınladı.
 
 
İsmail Er, "Altaylı ironi yapmış galiba. Kimin damadı ve kızını kast ettiğimi çok iyi biliyor olmalı. En tepedeki olduğunu bilmeyecek ne var.Hürriyet’te iken Turgay Ciner, Habertürk’e geçince  de Aydın Doğan’a yazdıklarınız ortada. Bu arada yalanı da; sizlerden öğrendik" diyerek Ertuğruk Özkök'e de yüklendi. 
 
İsmail Er'in bu paylaşımından sonra 'yakınlarını işe sokmakla ' suçladığı kişinin de Ertuğrul Özkök olduğu anlaşıldı.
 
İsmail Er, Fatih Altaylı'nın Hürriyet'te çalıştığı dönem olan 2003 yılında şuan çalıştığı Habertürk'ün sahibi Turgay Ciner hakkında yazdığı eleştirel yazıların haberini de paylaşarak "Fatih Altaylı, Hürriyet'te iken Turgay Ciner'i yerin dibine sokmuştu. Tehtid mi, yoksa nedir Gazetesine GYY olmak için mi" ifadelerini kullandı. 
 
twitter takip