Hastasını cinsel saldırıya maruz bırakan pratisyen hekim tutuklandı

Hastas%C4%B1n%C4%B1+cinsel+sald%C4%B1r%C4%B1ya+maruz+b%C4%B1rakan+pratisyen+hekim+tutukland%C4%B1
ABONE OL

Uşak Eğitim Hastanesi'nde pratisyen hekim olarak görev yapan Barış Yağcı isimli erkek cinsel saldırıdan tutuklandı.

Daha önce pek çok suçtan hakkında hakkında cezai işlem uygulanan pratisyen hekim Barış Yağcı, hastane odasında genç bir kadını cinsel saldırıya maruz bıraktı.

Yeni Asır'da Kazım Yörükçe imzasıyla yayımlanan habere göre; Koronavirüs şüphesiyle hastaneye başvuran Yağmur G.'yi muayene eden doktor, genç kadını ilaç ve serum vererek uyuttu. Uyandığında iç çamaşırlarının olmadığını ve cinsel saldırıya maruz bırakıldığını fark eden 21 yaşındaki kadın, doktoru ise kanepede yatarken gördü. Genç kadın doktoru uyanmadan odadan çıkıp hemen savcılığa başvururken, doktor Barış Yağcı ise tutuklandı.

Başlatılan soruşturma kapsamında, kadının kan testinde doktorun verdiği uyutucu ilaca rastlandı. Gözaltına alınan Yağcı, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Görev yaptığı hastanede ve çevresinde dengesiz hareketleriyle bilindiği belirtilem Dr. Barış Yağcı 15 Kasım 2020'de Fatih Mahallesi Yavuz Sultan Selim Caddesi'nde alkollü vaziyette bir sokak köpeğine av tüfeğiyle ateş etti.

Olayı görenler köpeği hayatını kaybetmiş halde buldu. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerinden, av tüfeğiyle yanına çağırdığı köpeği öldüren kişinin Dr. Yağcı olduğunu belirleyerek kendisini gözaltına almıştı.

Doktor Yağcı polisteki ifadesinde, sokak köpeğini daha önce kendisine saldırdığı için öldürdüğünü ve olay günü alkollü olduğunu söylemişti.

Uşak Emniyeti Asayiş Şube bünyesindeki Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ekiplerince 'Sahipsiz hayvanı öldürmek' suçundan 1902 lira para cezası kesilen Yağcı, ileriki günlerde ise komşularının araçlarını kundakladığı iddiasıyla da gözaltına alınmıştı.

twitter takip