Hangi mesaj verildi? Altılı masanın arkasındaki konsoldaki objeler dikkat çekti!

Hangi+mesaj+verildi?+Alt%C4%B1l%C4%B1+masan%C4%B1n+arkas%C4%B1ndaki+konsoldaki+objeler+dikkat+%C3%A7ekti%21;
ABONE OL

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ev sahipliği yaptığı Altılı Masa'nın beşinci toplantısında, yuvarlak masanın yanı başında bulunan konsolda yer alan objelerin verdiği mesaj dikkatlerden kaçmadı.

İYİ Parti Genel Merkezi'nda yapılan altılı masanın beşinci toplantısına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu katıldı.

Toplantının yapıldığı salonda liderler daha önceki dört toplantıda olduğu gibi eşit söz hakkını simgeleyen yuvarlak masada oturdu. Ancak bu kez masanın yanı başında bulunan konsolda yer alan objeler dikkat çekti.

Medyakoridoru Genel Yayın Yönetmeni Canan Kaya'nın aktardığına göre, objeler ve anlamları şöyle:

"Duvarda Atatürk'ün sivil bir fotoğrafı, konsolun üzerinde Esmaül Hüsna, Orhun Kitabeleri ve İYİ-Kayı yer alıyor. Zeytindalı barışı, bakır tencere Süleyman Demirel'in "Boş tencerenin yıkamayacağı iktidar yoktur" sözünü hatırlatırken, kum saati ise 'zaman' vurgusu yapıyor."

twitter takip