Halk TV'ye bir transfer daha! Hangi deneyimli televizyoncuyu kadrosuna kattı?

Halk+TV%E2%80%99ye+bir+transfer+daha%21;+Hangi+deneyimli+televizyoncuyu+kadrosuna+katt%C4%B1?
ABONE OL

Halk TV Ana Haber suncusu İrfan Değirmenci, geçtiğimiz günlerde Best FM’e veda eden deneyimli televizyoncunun Halk TV ile anlaştığını duyurdu.

Geçtiğimiz günlerde Best FM’e veda eden deneyimli televizyoncu Sorel Dağıstanlı’nın yeni adresi belli oldu.

Halk TV Ana Haber Bülteni sunucusu İrfan Değirmenci, “Halk TV ailesine çok tecrübeli bir gazeteci katıldı” sözleriyle Sorel Dağıstanlı’nın Halk TV’ye transfer olduğunu duyurdu.

Deneyimli televizyoncu saha ve ekran tecrübesini artık Halk TV’de izleyicilerle buluşturacak.

SOREL DAĞISTANLI KİMDİR?

Sorel Dağıstanlı, 28 Ocak 1974’te İstanbul’da dünyaya geldi. Lise öğreniminin ardından 1992 yılında Bursa Uludağ Üniversitesi İktisat Fakültesi’ni kazanan Dağıstanlı, 1997 yılında üniversite eğitimini tamamladı.

Kariyer yolculuğuna ilk olarak radyo mikrofonlarında başlayan Dağıstanlı’nın ilk durağı Best FM oldu. Daha sonra Number One, Radyo D, Radyo Foreks’te sesini duyurdu.

Televizyonculuk alanında kariyerine ise Kanal D ekranlarında başlayan Dağıstanlı, bir süre sonra Amerika’ya gitti.

Amerika’daki eğitimini tamamladıktan sonra bu kez Habertürk ekranlarında yer almaya başladı.

2016 Eylül ayında Sorel Dağıstanlı Habertürk TV Haber Müdürü olarak atandı. Çalışmalarına Habertürk TV’de sürdüren Sorel Dağıstanlı 2018 yılında Haber Global TV kanalının ekibine katılarak Saime Toktaş ile “Spot” programını sunmaya başladı. Ancak haber kanalında yaşanan problemler nedeni ile kısa bir süre önce istifa etmiştir.

twitter takip