Halk TV'de flaş gelişme! Genel yayın yönetmeni yine istifa etti!

Halk+TV%E2%80%99de+fla%C5%9F+geli%C5%9Fme%21;+Genel+yay%C4%B1n+y%C3%B6netmeni+yine+istifa+etti%21;
ABONE OL

Halk TV'nin geçen sene Aralık ayında göreve gelen genel yayın yönetmeni Sedat Bozkurt kanal ile yollarını ayırdığını duyurdu.

CHP eski genel başkanı ve milletvekili Deniz Baykal ve kızı Aslı Baykal'ın geçen sene Aralık ayında İngiltere'de yaşayan tekstilci Cafer Mahiroğlu'na sattığı Halk TV'de ikinci kez genel yayın yönetmeni ayrılığı yaşandı.
 
Aralık ayında Serhan Asker'in istifasının ardından genel yayın yönetmenliği koltuğu oturan Sedat Bozkurt da görevinden istifa etti.
 
Son günlerde Halk TV'de gelişen ilginç gelişmelerin sorumlusu olarak gösterilen Sedat Bozkurt, Türktime'dan gazeteci Talat Atilla'ya yaptığı açıklamada; kanaldan istifa ettiğini duyurdu.
 
Bozkurt, Talat Atilla'nın "Sayın Bozkurt Halk TV izlenilen bir kanal. Doğal olarak kamuoyunda bazı yayın ve alt yazıları ile tartışılıyor. Kanalda neler oluyor" sorusuna "26 Ocak’ta küçük bir operasyon geçirdim, 31 Ocak tarihinde de Halk TV ile ilgili kararımı kanalın yeni sahibine bildirdim. Fiilen Halk TV ile ilişkimi 26 Ocak’ta, resmen raporumun bittiği gün bitirdim" cevabını verdi.
 
Halk TV ile 2,5 aydır bir ilişkisi olmadığını belirten Sedat Bozkurt bu kararını da kanalın sahibi Cafer Mahiroğlu'nun ricası üzerine açıklamadığını söyledi.
twitter takip