Halil Sezai'den flaş açıklama: Bu bir itibar suikastıdır!

Halil+Sezai%E2%80%99den+fla%C5%9F+a%C3%A7%C4%B1klama:+Bu+bir+itibar+suikast%C4%B1d%C4%B1r%21;
ABONE OL

Yaşlı komşusunu darp ettiği gerekçesiyle 13 yıl 10 ay hapis cezası istenen Halil Sezai, sosyal medyadan açıklamalarda bulundu.

İstanbul Tuzla'da komşusu Hüseyin Meriç'i darp ettiği gerekçesi ile tutuklu bulunan şarkı Halil Sezai hakkında 13 yıl 10 ay hapis cezası istemiyle hazırlanan iddianame kabul edilmişti.

Önceki gün Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'na ifade vermeye giden Sezai'nin bu sözleri ise gündem oldu:

"Tamamen Hüseyin Bey’in geçmişte villanın bahçesinde sürekli yüksek sesle ezan ve ilahi tarzı kayıtlar açıp taciz amaçlı dinlemesinden dolayıdır. Olay esnasında kesinlikle ezan okuduğunu veya şehadet getirdiğini duymadım. Kendi konserlerimde dahi ezan okunduğunda konserime ara verip ezanın bitmesini beklemişimdir. Yaşanan bu kavga esnasında Hüseyin Bey de beni darp etmiştir. Ben de yaralandım."

Sezai'nin ifadesinde yer alan bu açıklamaların ardından ortaya ezan tartışmaları çıktı. 30 Ekim'de hakim karşısına çıkacak olan Sezai, bu tartışamalarla ilgili Twitter'dan sitemde bulundu.

Açıklamasında, hakkında bir itibar suikastı yapıldığını belirten Sezai, basının ve kamuoyunun yalan bilgilerle yönlendirildiğini ifade etti.

İşte, o açıklama:

 

 

twitter takip