Hadi Özışık'tan ilk açıklama geldi: Özür dilerim

Hadi+%C3%96z%C4%B1%C5%9F%C4%B1k%E2%80%99tan+ilk+a%C3%A7%C4%B1klama+geldi:+%C3%96z%C3%BCr+dilerim
ABONE OL

Organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan Sedat Peker'in, Hadi Özışık'la yaptığı FaceTime görüşmesini dün akşam yayımlamasının ardından, Özışık'tan savunma açıklaması geldi.

Bir süredir Youtube'da yayınladığı videolarla dikkat çeken Peker, dün akşam ise internethaber.com'un sahibi Hadi Özışık ile yaptığı görüntülü görüşmenin kaydını Twitter hesabından paylaştı.

Peker, videoları için Süleyman Soylu ile görüştüğü iddia edilen Hadi Özışık'ın kardeşi Süleyman Özışık ile ilgili bu kaydın ortaya çıkmasının ardından İçişleri Bakanı Soylu Süperhabertv'ye açıklamalarda bulundu. Soylu, "arabuluculuk" iddiasını yalanlayarak Süleyman Özışık ile yakın zamanda görüşmediğini belirtti. Bakan Soylu, Özışık kardeşler hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

Hadi Özışık da Twitter hesabından yayınladığı açıklama ile özür diledi.

Özışık, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Sn. Süleyman Soylu ile yıllardır süregelen bir hukukum var. Sedat Peker'i de tanırım. Yayınladığı videoların maksadını aşmaya başladığını düşündüğümden dolayı kendisiyle birkaç görüşme yaparak, sakinleştirmeyi ve Türkiye'nin gündemini meşgul eden bu tatsız durumu nihayete erdirmesini sağlamaya çalıştım. Bu görüşmelerden Sayın Soylu'nun haberi ve bilgisi yoktu -olamazdı da. Peker ısrarla tavrını sürdürünce 'haklısın' diyerek konuyu kapatmak durumunda kaldım. İyi niyetle aldığım inisiyatifin olumsuz sonuçlarının sorumluluğu da şahsıma aittir. Sayın Soylu'nun da ifade ettiği gibi kendisiyle bu konuda ne şahsımın ne de kardeşimin hiçbir irtibatı olmamıştır"

twitter takip