Habertürk'ün ünlü ekran yüzü Didem Arslan Yılmaz: 'Sistematik saldırı altındayım, tehdit ediliyorum... '

Habert%C3%BCrk%E2%80%99%C3%BCn+%C3%BCnl%C3%BC+ekran+y%C3%BCz%C3%BC+Didem+Arslan+Y%C4%B1lmaz:+%E2%80%99Sistematik+sald%C4%B1r%C4%B1+alt%C4%B1nday%C4%B1m,+tehdit+ediliyorum...+%E2%80%99
ABONE OL

Geçen hafta canlı yayında Mehmet Çilingiroğlu ile yaşadığı tartışma ile gündemde geniş yer bulan Didem Arslan Yılmaz, bu sefer de farklı bir konuyla gündeme geldi. Bir İspark görevlisiyle tartışma yaşayan Yılmaz hakkında yalan haberler yapıldığını ve hedef gösterilerek tehdit edildiğini söyledi.

 
Habertürk ekranlarında yayınlanan "Türkiye'nin Nabzı" programında moderatörlük yapan deneyimli va başarılı haberci Didem Arslan Yılmaz sosyal medya hesabından yaptığı açıklama bir İspark görevlisinin kendisi ve eşine saldırdığını ve tehdit edildiğini anlattı.
 
Geçen hafta; programına konuk olan Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu ile yaşadığı tartışma ile gündem olan ve bu tartışma nedeniyle özellikle iktidara yakın kesimler tarafından eleştirilen Didem Arslan Yılmaz bu kez farklı bir olayla gündeme geldi.
 
Bir İspark çalışanı Didem Arslan Yılmaz ve eşi Kürşat Yılmaz'ın ücretlerini ödemediğini ve Didem Arslan'ın kendisine yüzüne tükürerek "Sen benim kim olduğumu biliyor musun?" diyerek agresif davandığını iddia etmişti. Sonrasında ise ünlü habercinin çalışanı işinden attırdığı iddia edilmişti.
 
Yaptığını iddia ettiği eylemlerin hepsinin yalan olduğunu ve bunlarla ilgili kayırlatın emniyette olduğunu söyleyen Didem Arslan Yılmaz, "Gerekli ilgiyi gösteren emniyetimize teşekkür ediyorum.. Yargıya güveniyorum" dedi. 
 
15 günden bu yana sistematik bir saldırı altında olduğunu vurgulayan Didem Arslan, bir İspark çalışanın ise ücret ödemedikleri
gerekçesiyle kendisine ve eşine hem fiziksel hem de sözlü saldırıda bulunduğunu söyledi.
 
Sarı basın kartı olanların İspark otoparklarını ücretsiz kullanma hakkı olduğunu ancak kendilerinin buna gerek duymadan ücretlerini ödediklerini belirten Yılmaz, yaşanan bu olay sonrası sosyal medyada açılan sahte hesaplardan hedef gösterilerek tehdit edildiğini belirtti.
 
Sosyal medyada ve bazı yayın organlarında hakkında iftira dolu haberler yapıldığını ifade eden Didem Arslan Yılmaz'ın açıklamları şu şekilde:
 
Koronavirüsten  korunmak için yoğun mücadele verdiğimiz şu günlerde, zamanınızı aldığım için özür dilerim. Amacım, kamuoyunu doğru bilgilendirmek. Malumunuz 15 günden bu yana sistematik bir saldırı altındayım...
 
Bu saldırının bir devamı olarak şimdi de, bir İspark  çalışanıyla, eşimle birlikte yaşadığımız ve yargıya taşıdığımız olay çarpıtılarak yoğun bir lince uğratılıyoruz..  Sarı basın kartı sahiplerinin İspark otoparklarını ücretsiz kullanma hakları vardır.
 
Biz bu hakkımızı biliyoruz,  ama ona hiç gerek duymayıp, ücretimizi her seferinde ödüyoruz. O gün, İspark görevlisinin ücret ödemediğimiz gerekçesiyle, şahsıma ve eşime sözlü ve fiziki saldırısıyla karşı karşıya kaldık.
 
Adi vaka" olan olay nedeniyle, sahte hesaplarla oluşturulmuş organize bir grup tarafından hedef gösteriliyorum, tehdit ediliyorum. Yaptığım iddia edilen fiillerin tamamı yalandır ve kayıtlar Emniyet’tedir.
 
Özellikle sosyal medyada ve bazı yayın organlarında tamamen iftiralar dolu haber yapılıyor. Gerekli ilgiyi gösteren emniyetimize teşekkür ediyorum.. Yargıya güveniyorum..
 
twitter takip