Habertürk TV, 'Hamas bir terör örgütüdür' KJ'si için özür diledi!

Habert%C3%BCrk+TV,+%E2%80%99Hamas+bir+ter%C3%B6r+%C3%B6rg%C3%BCt%C3%BCd%C3%BCr%E2%80%99+KJ%E2%80%99si+i%C3%A7in+%C3%B6z%C3%BCr+diledi%21;
ABONE OL

Habertürk TV’de ‘’Nedir Ne Değildir’’ programının dün akşamki bölümünde önemli bir yayın kazası yaşandı. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu konuk olduğu programda, Karamollaoğlu'nun sözleri KJ'ye hatalı yansıtılınca sunucu özür dilemek zorunda kaldı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, dün akşam Habertürk TV'de Mehmet Akif Ersoy'un moderatörlüğünde ekrana gelen "Nedir Ne Değildir" programına konuk oldu.

Gazeteciler Nagehan Alçı, Kemal Öztürk ve Veyis Ateş'in karamollaoğlu'na sorular yönelttiği yayında ciddi bir ekran kazası oldu. 

Karamollaoğlu, Gazze saldırılarının konuşulduğu bölümde ‘’’Gazze devlet olarak kabul edilmediği için, Hamas’ı da terör örgütü olarak görüyorlar, bu yanlıştır’’ ifadelerini kullandı.

Ancak Karamollaoğlu'nun bu sözleri KJ'ye, ‘’Karamollaoğlu: Hamas terör örgütüdür’’ ifadeleriyle yansıtıldı.

Hatalı KJ'nin sosyal medyada büyük tepki çekmesinin ardından, moderatör Mehmet Akif Ersoy bir düzeltme ve özür açıklaması yaptı.

KJ’de sayın Karamollaoğlu’nun ifadesinde, ‘’Hamas terör örgütü gibi bir şey yazılmış onu düzelteyim, bizden kaynaklı bir KJ yanlışı’’ dedi.

Karamollaoğlu ise ‘’Aman aman, çok önemli, o hata kabul edilebilir bir şey değil’’ tepkisinde bulundu.

 

twitter takip