Haberi yalanlanan gazeteciden Ebru Şahin- Cedi Osman tepkisi: 'Şimdi çıkıp konuşsalar ya '

Haberi+yalanlanan+gazeteciden+Ebru+%C5%9Eahin-+Cedi+Osman+tepkisi:+%E2%80%99%C5%9Eimdi+%C3%A7%C4%B1k%C4%B1p+konu%C5%9Fsalar+ya+%E2%80%99
ABONE OL

Daha önce yaptığı haber yalanlanan gazeteci Mesut Yılmaz, Ebru Şahin- Cedi Osman aşkının gerçek çıkmasının ardından verilen tepkiye sessiz kalmadı.

Hercai dizisinde rol alan oyuncu Ebru Şahin ve basketbolcu Cedi Osman, daha önce haklarında çıkan aşk dedikodularını yalanlamışlardı. İkili dün akşam Çeşme'de el ele görüntülendi ve bir ilişki yaşadıklarını açıkladılar.
 
Hürriyet'ten Deniz Boy'un haberine göre; Alaçatı'daki bir mekanda yemek yedikten sonra el ele gazetecilere yakalanan ikili, ilişkilerinin yeni başladığını, bir arkadaş ortamında tanıştıklarını söylediler ve “Her şey çok güzel gidiyor” açıklamasını yaptırlar.
 
Ancak, ikilinin daha önce haklarındaki ilişki iddialarını kesin bir dille yalanlayıp, boş haber üretiyorsunuz diyerek gazetecilere tepki göstermesi o haberi yapan gazeteci Mesut Yılmaz'ı kızdırdı.
 
Instagram hesabından, Ebru Şahin- Cedi Osman haberini paylaşan bir magazin sayfasının gönderisine yorum yapan Mesut Yılmaz, haberi ilk yapan gazeteci olduğunu ifade ederek, "O gün o haberi yaptığımda ağır ithamlarda bulunan kişiler çıkıp konuşsa ya. Yıllar boyunca bu sistem böyle devam etti ne yazık ki. Hep gazeteciler kötü niyetli ve oturduğumuz yerden uydurma haberler yapıyoruz" ifadelerini kullanarak tepkisini gösterdi. 
 
twitter takip