Güldür Güldür Show'un Berkin Elvan pankartı tekrar gündem oldu! Ali Sunal'dan tepkilere cevap geldi!

G%C3%BCld%C3%BCr+G%C3%BCld%C3%BCr+Show%E2%80%99un+Berkin+Elvan+pankart%C4%B1+tekrar+g%C3%BCndem+oldu%21;+Ali+Sunal%E2%80%99dan+tepkilere+cevap+geldi%21;
ABONE OL

Güldür Güldür Show ekibinin açtığı Berkin Elvan pankartı yeniden gündem olup tepki çekince Ali Sunal'dan bir açıklama geldi.

Show TV ekranlarında yayınlanan komedi programı Güldür Güldür Show ekibinin 2015 yılında açtığı Berkin Elvan pankartı yıllar sonra sosyal medyada gündem olarak tepkilerin hedefi oldu.
 
Güldür Güldür Show programının oyuncuları 2015 yılında, Gezi Parkı eylemleri sırasında başına gaz kapsülü isabet etmesi sonucu yaralanan ve 9 ay komada kaldıktan sonra 15 yaşında hayatını kaybeden Berkin Elvan için üzerinde "Berkin Elvan Ölümsüzdür" yazılı bir pankart açmıştı.
 
 
Bu pankart yıllar sonra yeniden gündem oldu ve Güldür Güldür Show ekibi tepkilerin hedefi oldu.
 
Ekibin PKK'lı teröristler tarafından 2017 yılında Trabzon Maçka'da şehit edilen Eren Bülbül ya da 2014 yılında Diyarbakır'da Kobani olaylarında sırasında 16 yaşında hayatını kaybeden Yasin Börü için böyle bir pankart açmadığını belirten bazı sosyal medya kullanıcılarından büyük tepkiler geldi.
 
Programı bundan sonra izlemeyeceklerini hatta yayından kaldırılması gerektiğini savunan mesajlar nedeniyle konu sosyal medyanın ilk sıralarına yükseldi.
 
Gelen mesajlara ekipten Ali Sunal da, Eren Bülbül için Twitter hesabından yayınladığı mesajı tekrar paylaşarak cevap verdi.
 
Ali Sunal, "Görmek isteyene! Kavgalar olmasın hiçbir gencimizin burnu bile kanamasın dileğim budur" mesajını yayınladı. 
 
Bazı kullanıcılar ise eski olan bu pankartın sosyal medyada gündemi değiştirmek ve hedef göstermek için troll hesaplardan yayıldığını savundu.
 
twitter takip